Honda

Joi, 09 Iulie 2020 | General

Honda Civic Type R Limited, cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe Suzuka: Hot Hatch-ul nipon a doborât timpul stabilit de Renault Megane RS Trophy-R

Honda Civic Type R Limited a parcurs un tur complet pe circuitul de la Suzuka în 2 minute și 23.993 secunde. Astfel, Hot Hatch-ul nipon a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul japonez.
Marti, 30 Iunie 2020 | General

Toyota rămâne cel mai valoros brand auto din lume: Tesla, singurul brand auto din top 10 cu o valoare în creștere

Toyota este și în acest an cel mai valoros brand auto din lume, cu o valoare de 28 de miliarde de dolari, însă Tesla a urcat pe poziția a patra și este singurul brand auto în creștere, cu o valoare de 11 miliarde de dolari.
Duminica, 21 Iunie 2020 | General

În căutarea celui mai bun timp pe circuit: Honda pregătește o nouă ediție a "Type R Challenge"

Honda pregătește o nouă ediție a proiectului Type R Challenge, o provocare gândită pentru a scoate în evidență capacitățile sportive ale noului Civic Type R Limited. Pentru moment, niponii au publicat doar un teser video filmat pe circuitul de la Suzuka.
Vineri, 12 Iunie 2020 | Industrie

Honda reia producția în mai multe fabrici după un presupus atac cibernetic: “Se pare că datele personale ale clienților nu au fost afectate”

Honda a repornit producția în mai multe fabrici (SUA, Turcia, India și Brazilia), după ce acestea au fost afectate de un “posibil atac cibernetic”, potrivit reprezentanților companiei. “Se pare că datele personale ale clienților nu au fost afectate,” susține constructorul japonez.
Duminica, 24 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitoarea generație Honda Civic Type R: Hot Hatch-ul nipon ar putea primi un sistem hibrid de propulsie

Honda pregătește o nouă generație Civic Type R. Conform surselor, Hot Hatch-ul de clasă compactă ar urma să fie echipat cu un sistem hibrid de propulsie inspirat de cel al modelului Honda NSX.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Honda extinde proiectul european de reciclare a bateriilor provenite de la mașini electrice sau hibride: japonezii pot extrage litiu și cobalt pentru producția unor noi baterii

Honda a extins proiectul european de reciclare a bateriilor provenite de la mașini electrice sau hibride. Cu ajutorul companiei franceze SNAM, constructorul poate să extragă libiu și cobalt pe care să le folosească pentru producția unor noi baterii.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Honda Jazz: modelul nipon pornește de la 23.850 de euro și este disponibil doar cu un sistem hibrid de propulsie

Honda a publicat prețurile noii generații Jazz pe piața din România. Modelul este disponibil doar cu un sistem hibrid de propulsie cu 109 cai putere și 253 Nm. Cea mai accesibilă versiune se numește Elegance și pornește de la 23.850 de euro.
Vineri, 06 Martie 2020 | Modele noi

Honda va lansa un nou model electric în 2021 sau 2022: japonezii pregătesc și trei versiuni hibride pentru modele deja existente

Honda a confirmat că va lansa un nou model electric în 2021 sau 2022, interval de timp în care japonezii vor completa gama cu încă trei versiuni hibride pentru modele deja existente.
Miercuri, 04 Martie 2020 | Intern

Honda e poate fi comandat în România: primul model electric al constructorului nipon este disponibil doar în varianta de top pentru un preț de pornire de aproape 40.000 de euro

Honda e, primul model electric al niponilor, poate fi comandat și în România. Pe piața din țara noastră, japonezii propun doar versiunea de top Advance cu motor de 154 de cai putere. Prețul de pornire anunțat este de 39.980 de euro, livrările urmând să înceapă în luna octombrie.
Marti, 03 Martie 2020 | Tehnologie

Honda anunță noutăți în gamă: toate modelele noi vor avea servicii de conectivitate și aplicație de smartphone

Honda a anunțat că va introduce pe toată gama de modele noi o serie de servicii de conectivitate, asistent digital și aplicație pentru smartphone.
Joi, 20 Februarie 2020 | Modele noi

Honda Civic Type R Limited Edition și Sport Line: versiuni noi pentru Hot Hatch-ul nipon cu 320 de cai putere

Honda a publicat o serie de informații noi referitoare la Civic Type R facelift. Hot Hatch-ul promite mici modificări estetice și de interior, dar primește și două versiuni noi. Civic Type R Limited Edition promite performanțe de top pe circuit, iar Civic Type R Sport Line se adresează celor care nu vor să iasă atât de mult în evidență.
Joi, 13 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Detalii tehnice despre noua generație Honda Jazz: sistemul hibrid de propulsie dezvoltă un total de 109 CP și 253 Nm, 9.4 secunde pentru 0-100 km/h

Honda a anunțat că sistemul hibrid de propulsie al noii generații Jazz se bazează pe un propulsor de 1.5 litri și două motoare electrice, care dezvoltă un total de 109 cai putere și 253 Nm. Noul Jazz promite o accelerație 0-100 km/h în 9.4 secunde, viteza maximă fiind de 170 km/h.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 22 Ianuarie 2020 | Masini autonome

General Motors a prezentat prototipul unui vehicul electric și 100% autonom: Cruise Origin ar putea fi folosit într-un serviciu de ride-hailing

General Motors a dezvăluit prototipul unui vehicul electric și autonom, fără volan și pedale, care a fost dezvoltat împreună cu Honda. Denumit “Cruise Origin”, vehiculul ar putea fi folosit în cadrul unui serviciu de ride-hailing cu mașini autonome, care să concureze cu Uber sau Lyft.
Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Modele noi

Prima imagine cu Honda Civic Type-R facelift: Hot Hatch-ul primește modificări minore de design

Honda a dezvăluit prima imagine cu facelift-ul planificat pentru Civic Type-R. Hot Hatch-ul va primi o serie de modificări minore la designul exterior, asemănătoare cu cele introduse pe versiunea standard a lui Civic.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Concepte

Honda va prezenta în ianuarie un concept autonom inedit: volanul va putea fi utilizat pentru accelerație și frână

Honda va prezenta în ianuarie la Las Vegas un concept autonom echipat cu un volan care va putea fi utilizat de șofer pentru a porni, accelera și frâna.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Red Bull și-a prelungit contractul pentru motoare cu Honda până în 2021: viitorul constructorului japonez în Formula 1 rămâne incert

Red Bull a anunțat că va utiliza motoare Honda și în sezonul 2021, însă viitorul constructorului japonez în Formula 1 rămâne incert până la o decizie finală cu privire la implicarea în competiție pe termen lung.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Honda va decide până la sfârșitul anului dacă rămâne în Formula 1 după 2020: "Victoriile cu Red Bull sunt importante, dar trebuie să reducem costurile"

Honda va decide până la sfârșitul acestui an dacă va rămâne furnizor de motoare în Formula 1 și după expirarea actualului contract cu Red Bull în 2020, însă costurile vor reprezenta un factor de decizie mai important decât victoriile.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Modele noi

Honda Civic primește un facelift discret: modificări minore de design și aceeași gamă de motoare

Honda a anunțat o serie de îmbunătățiri minore pentru Civic, care primește modificări estetice minore și un interior cu materiale de calitate mai bună, în timp ce gama de motorizări este neschimbată.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Honda are un nou obiectiv: japonezii vor să vândă doar mașini electrice și hibride în Europa, până în 2022

Honda își accelerează planurile de electrificare și anunță un nou obiectiv. Până în 2022, japonezii vor să vândă doar mașini electrice și hibride în Europa.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Primele imagini și detalii oficiale referitoare la noua generație Honda Jazz: modelul de clasă mică va fi disponibil exclusiv cu un sistem hibrid de propulsie

Honda a publicat o serie de imagini și detalii referitoare la noua generație Jazz. Modelul de clasă mică va fi disponibil în Europa doar cu un sistem hibrid de propulsie alcătuit dintr-un propulsor pe benzină, un motor electric și un motor/generator electric secundar.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru