Honda

Joi, 18 Februarie 2021 | Modele noi

Noua generație Honda HR-V: micul SUV este disponibil doar cu un motor hibrid

Noua generație Honda HR-V vine cu un design complet modificat și, în premieră pentru piața europeană, cu sistemul de propulsie hibrid e:HEV fără încărcare la priză. Constructorul anunță că primele livrări sunt programate pentru sfârșitul lui 2021.
Luni, 01 Februarie 2021 | Modele noi

Honda publică imagini teaser cu interiorul noului HR-V, viitorul său SUV hibrid

Constructorul japonez de automobile a publicat câteva imagini teaser cu habitaclul noului HR-V. SUV-ul va fi disponibil în Europa doar în versiune e:HEV.
Marti, 19 Ianuarie 2021 | Modele noi

Noul Honda HR-V va fi lansat cu un sistem de propulsie hibrid e:HEV, asemănător cu ce vedem pe Jazz

Constructorul japonez de automobile a confirmat că noua generatie HR-V debutează la mijlocul lunii februarie. SUV-ul de mici dimensiuni va fi oferit, în premieră, cu sistemul de propulsie e:HEV.
Vineri, 04 Decembrie 2020 | Industrie

Honda va comercializa doar modele electrice și hibride în Europa începând din 2023

Honda a anunțat că va vinde doar modele electrice și hibride în Europa începând din anul 2023. Decizia este justificată de necesitatea de a reduce emisiile de dioxid de carbon în contextul noilor reguli din Uniunea Europeană.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu prototipul viitoarei generații Honda Civic: sedanul compact va fi lansat în Statele Unite în primăvară

Honda a publicat primele imagini cu un prototip pentru noua generație Civic dedicată publicului american, care iese în evidență prin numeroase noutăți de design. Noul model ar putea inspira ulterior și versiunea europeană.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Modele noi

De peste Ocean: teaser video cu prototipul viitoarei generații Honda Civic Sedan

Prototipul viitoarei generații Honda Civic Sedan (versiunea dedicată pieței din SUA) va fi prezentat oficial în 17 noiembrie. Evenimentul va avea loc pe Twitch, platforma de streaming folosită de pasionații de jocuri video.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Siguranta

Teste Euro NCAP: SUV-ul electric Mazda MX-30 și noua generație Honda Jazz au obținut 5 stele la testele de siguranță

SUV-ul electric Mazda MX-30 și noua generație a hatchback-ului subcompact Honda Jazz au obținut câte 5 stele la cea mai recentă sesiune de teste de siguranță organizată de Euro NCAP.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Masini autonome

Honda va lansa în 2021 primul model de serie cu funcția autonomă Traffic Jam Pilot: mașina se va conduce singură pe autostrăzi fără ca șoferul să fie atent la drum

Honda a anunțat că va deveni în luna martie primul constructor care oferă un model de serie cu funcția autonomă Traffic Jam Pilot de nivel 3 din 5, care permite șoferului să nu se uite la drum în timp ce mașina se conduce singură pe autostrăzi în anumite condiții.
Luni, 02 Noiembrie 2020 | Mediu

Honda va cumpăra "credite de emisii" de la Tesla: succesul limitat al modelului electric Honda e forțează japonezii la un acord cu americanii

Honda va cumpăra "credite de emisii" de la Tesla pentru a evita plata unor amenzi pentru nerespectarea normelor de poluare, după ce japonezii au vândut doar 1.000 de unități ale modelului electric Honda e.
Joi, 15 Octombrie 2020 | F1 TOP

Red Bull anunță soluția optimă pentru 2022: "Preluăm drepturile pentru motoarele Honda, dacă FIA interzice dezvoltarea unităților"

Red Bull analizează opțiunea de a prelua drepturile pentru motoarele Honda începând din sezonul 2022, cu condiția ca dezvoltarea motoarelor să fie interzisă de FIA.
Luni, 05 Octombrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Honda analizează opțiunea unui SUV cu design inspirat de la supercarul NSX

Honda analizează oportunitatea dezvoltării unui SUV cu elemente de design împrumutate de la supercarul NSX, potrivit unor informații neoficiale. Lansarea ar putea avea loc în preajma anului 2025.
Vineri, 02 Octombrie 2020 | F1 TOP

Honda se va retrage din Formula 1 la sfârșitul sezonului 2021: Red Bull și AlphaTauri ar putea reveni la motoarele Renault

Honda a anunțat că se va retrage din Formula 1 la sfârșitul sezonului 2021. În cazul în care Red Bull și AlphaTauri nu vor ajunge la acorduri cu Mercedes sau Ferrari, cele două echipe vor utiliza motoare Renault.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 02 Octombrie 2020 | Feature

Honda versus jungla urbană: hibridul Jazz față în față în față cu electricul Honda e

Honda are doi jucători importanți în segmentul mașinilor de oraș: Jazz Hybrid și modelul electric Honda e. Unul plusează prin spațiu, caracter practic și consum bun, iar celălalt are emisii zero, un look clasic și cele mai moderne tehnologii pe care le poți găsi în vitrina Honda. Plusuri și minusuri pentru Honda Jazz și Honda e la finalul unui scurt test urban.
Luni, 28 Septembrie 2020 | Concepte

Honda a prezentat SUV E:Concept: prototipul anticipează viitorul model electric de serie al constructorului japonez

Honda a prezentat la Salonul Auto de la Beijing prototipul SUV E:Concept, care anticipează liniile de design ale următorului model electric de serie al constructorului. Acesta va fi dezvoltat inițial pentru piața chineză.
Miercuri, 16 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Honda pregătește un nou model electric: conceptul va fi prezentat la Salonul Auto de la Beijing

Honda pregătește un al doilea model electric, primul ce va fi lansat pe piața din China. Prezentarea conceptului va avea loc la Salonul Auto de la Beijing, care își va deschide porțile în data de 26 septembrie.
Duminica, 06 Septembrie 2020 | Tehnologie

Toyota și Honda dezvoltă un generator mobil de energie electrică bazat pe hidrogen: tehnologia poate fi utilizată la dezastrele naturale

Toyota și Honda au conceput un generator mobil care permite furnizarea rapidă de energie electrică pe bază de hidrogen în cazul producerii unor dezastre naturale.
Marti, 25 August 2020 | Industrie

Presa niponă: Honda vrea să mute producția lui Civic din Marea Britanie înapoi în Japonia

Honda plănuiește să mute producția lui Civic din Marea Britanie înapoi în Japonia, în cursul anului viitor, potrivit informațiilor publicate de presa niponă.
Marti, 18 August 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Japonia a încercat să faciliteze o fuziune între Nissan și Honda

Guvernul japonez a încercat să convingă Nissan și Honda să înceapă discuțiile privind o fuziune, în contextul temerilor că alianța Renault-Nissan-Mitsubishi s-ar putea destrăma, potrivit informațiilor publicate de Financial Times.
Miercuri, 05 August 2020 | Industrie

Honda estimează cel mai mic profit din ultimii 10 ani, pe fondul pandemiei: scădere de 68% în 2020

Honda se așteaptă ca profitul său din 2020 să scadă cu 68% din cauza pandemiei de coronavirus și, astfel, să atingă cel mai mic nivel din ultimul deceniu. Estimările japonezilor vin după ce vânzările Honda au scăzut cu 40% în intervalul aprilie-iunie.
Vineri, 10 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Honda va dezvolta baterii pentru mașini electrice alături de CATL: chinezii sunt furnizori pentru Tesla, Toyota, Volkswagen și Volvo

Honda a anunțat un parteneriat cu CATL pentru dezvoltarea de baterii destinate mașinilor electrice. Compania chineză este unul dintre cei mai mari furnizori de baterii la nivel global, având deja colaborări cu Tesla, Toyota, Volkswagen și Volvo.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru