Opel

Miercuri, 03 Iulie 2019 | Modele noi

Opel Astra facelift: rivalul lui Ford Focus primește motorizări noi și tehnologii moderne la interior

Opel a dezvăluit o serie de imagini și informații tehnice pentru Astra facelift, care primește motorizări noi împrumutate de la Grupul PSA Peugeot-Citroen și câteva tehnologii moderne la interior.
Miercuri, 03 Iulie 2019 | Feature

Am văzut pe viu noul Opel Corsa Electric. 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre electrica Opel

Opel ne-a invitat la Russelsheim, în inima fabricii sale, pentru a ne face cunoștință cu noua generație Opel Corsa, prima disponibilă în versiuni pe benzină, diesel sau full-electric.
Vineri, 28 Iunie 2019 | Modele noi

Noua generație Opel Astra va avea versiune plug-in hybrid: lansarea va avea loc în 2021

Opel a anunțat că noua generație Astra va apărea în 2021, iar hatchback-ul va primi inclusiv o versiune plug-in hybrid. Producția va avea loc în Germania și Marea Britanie.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Intern

Opel Corsa-e pornește de la 29.600 de euro pe piața din România: livrările debutează în primăvara anului viitor

Opel a publicat prețul de pornire pentru noul Corsa-e. În România, modelul electric cu autonomie de 340 de kilometri (WLTP) pornește de la 29.600 de euro. Livrările sunt programate să înceapă în prima parte a anului viitor.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Modele noi

Opel prezintă versiunile diesel și benzină ale noii generații Corsa: varianta de top are 130 CP și transmisie automată cu opt rapoarte

Opel a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunile cu motoare cu combustie internă ale noii generații Corsa. Clienții vor avea de ales motorizări cu puteri cuprinse între 75 CP și 130 CP. Pe piața din Germania, prețul de pornire anunțat este de 13.990 de euro.
Marti, 25 Iunie 2019 | Intern

Opel cheamă în service peste 1.000 de unități Adam și Corsa din România: emisiile motoarelor pe benzină sunt peste limitele admise

Opel cheamă în service peste 1.000 de mașini din România, după ce a descoperit că motoarele pe benzină ale anumitor unități Adam și Corsa au emisii peste limitele admise. Recall-ul face parte dintr-o campanie globală ce vizează circa 210.000 de mașini.
Luni, 17 Iunie 2019 | Industrie

Germania a cerut Opel un recall pentru modelele Adam și Corsa: emisiile motoarelor pe benzină ar fi fost peste limitele admise

Autoritățile germane au cerut Opel să cheme în service anumite exemplare Adam și Corsa, din cauză că motoarele pe benzină ale acestora ar fi depășit emisiile permise de lege, conform informațiilor publicate de Bild am Sonntag. Ordinul vizează 210.000 de mașini, dintre care 54.000 în Germania.
Marti, 04 Iunie 2019 | Modele noi

Opel anunță prețurile pentru modelul electric Corsa-e: hatchback-ul subcompact pleacă de la 30.000 de euro

Opel a anunțat că versiunea electrică a hatchback-ului subcompact Corsa va avea un preț de pornire de aproape 30.000 de euro în Germania. Modelul va fi disponibil în trei versiuni de echipare.
Joi, 23 Mai 2019 | Modele noi

Opel dezvăluie primele detalii despre Corsa-e: versiunea electrică are 136 CP și autonomie electrică de 330 de kilometri

Opel a prezentat primele informații oficiale despre Corsa-e, care beneficiază de un motor de 136 de cai putere și un acumulator de 50 kWh cu autonomie de 330 de kilometri.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Modele noi

Acesta este noul Opel Corsa: a șasea generație a modelului de clasă mică, "scăpată" pe internet înainte de prezentarea oficială

Noua generație Opel Corsa va debuta în 4 iunie, însă primele imagini au fost deja publicate pe internet de un forum din Franța. Vedeta acestei galerii este versiunea electrică eCorsa.
Marti, 14 Mai 2019 | Industrie

Opel recheamă 210.000 de unități Corsa și Adam în Europa: o defecțiune la sonda lambda poate conduce la creșterea emisiilor

Opel va rechema în service circa 210.000 de unități Corsa și Adam în Europa după ce a descoperit că sonda lambda poate avea o defecțiune care să conducă la creșterea emisiilor de oxid de azot.
Luni, 13 Mai 2019 | Modele noi

Primul model plug-in hybrid clasic de la Opel: SUV-ul Grandland X Hybrid4 are 300 CP și autonomie electrică de 50 de kilometri

Opel a prezentat primele imagini și informații despre Grandland X Hybrid4, versiunea plug-in hybrid a SUV-ului. Aceasta are un motor pe benzină de 200 CP, două motoare electrice de 109 CP și o autonomie electrică de 50 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 11 Mai 2019 | Modele noi

Noua generație Opel Corsa va fi prezentată în 4 iunie: "Versiunea electrică eCorsa va avea un preț atractiv"

Noua generație Opel Corsa va avea premiera mondială în 4 iunie, iar versiunea electrică eCorsa va putea fi comandată din aceeași zi la un "preț atractiv".
Vineri, 03 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Alianță Franța-Germania în producția de baterii pentru mașinile electrice: europenii vor să reducă dependența față de furnizorii asiatici

Franța și Germania au decis să lucreze împreună pentru dezvoltarea și producția de baterii pentru mașinile electrice, astfel încât Europa să rămână competitivă la acest capitol, iar producătorii să își reducă dependența față de furnizorii asiatici. Alianța va cuprinde inițial grupul PSA, Opel și producătorul de baterii Saft.
Joi, 02 Mai 2019 | Modele noi

Primele imagini sub camuflaj cu noua generație Opel Corsa: vânzările încep în vară inclusiv pentru versiunea electrică

Opel a publicat primele imagini cu noua generație Corsa în urma testelor efectuate în Suedia și Germania. Comenzile pentru hatchback încep în vara inclusiv pentru versiunea electrică, iar livrările vor demara în toamnă.
Joi, 18 Aprilie 2019 | Industrie

Efectul Brexit: PSA ar putea muta producția Opel Astra din Marea Britanie în Germania

Grupul PSA se gândește să mute producția modelului Opel Astra din Marea Britanie în Germania, în contextul neclarităților legate de Brexit, susține presa germană. În prezent, Astra este produs în Anglia și Polonia, iar noua generație a modelului este așteptată în 2021.
Marti, 16 Aprilie 2019 | Modele noi

Informații proaspete despre noua generație Opel Corsa: modelul va fi mai ușor cu 10% și va cântări doar 980 de kilograme

Opel a anunțat că noua generație Corsa va avea o masă de numai 980 de kilograme, cu 108 kilograme mai mică decât actuala generație, chiar dacă modelul va avea aceeași lungime de 4.06 metri.
Vineri, 29 Martie 2019 | Industrie

Opel va renunța la 400 de angajați din Austria: contract anulat pentru producția de cutii de viteze de la fabrica din Viena

Opel va renunța la circa 350-400 dintre angajații săi de la uzina din Austria, acolo unde lucrează un total de 1.200 de persoane. Motivul este anularea unui contract important pentru producția de cutii de viteze.
Joi, 14 Martie 2019 | Industrie

Opel revine oficial în Rusia cu Grandland X, Zafira Life și Vivaro: două dintre modele vor fi construite la uzina din Kaluga

Opel a anunțat oficial revenirea pe piața din Rusia, unde va comercializa, pentru început, modelele Grandland X, Zafira Life și Vivaro. Ultimele două vor intra în producție la uzina din Kaluga. Vânzările sunt programate să înceapă în ultimele trei luni din 2019.
Vineri, 01 Martie 2019 | GENEVA 2019

Opel Astra și Insignia "120 Years": ediții speciale cu ocazia celor 120 de ani de la fabricarea primului vehicul Opel

Opel a publicat o serie de informații cu privire la noile ediții speciale Astra și Insignia "120 Years". Nemții promit echipamente suplimentare și câteva accesorii speciale pentru caroserie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru