Opel

Vineri, 29 Noiembrie 2019 | Modele noi

Opel a încetat producția SUV-ului Mokka X: viitoarea generație apare la sfârșitul anului 2020 și va fi construită pe platforma lui Peugeot 2008

Opel a încetat în noiembrie producția SUV-ului Mokka X, care va primi însă o nouă generație până la sfârșitul anului 2020. Viitorul Mokka X va fi dezvoltat pe platforma lui Peugeot 2008 și va avea versiune electrică.
Joi, 21 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Opel Corsa ar putea avea doar versiune electrică: "Până în 2025, nimeni nu va mai produce motoare diesel și pe benzină"

Viitoarea generație a hatchback-ului Opel Corsa ar putea fi disponibilă doar în versiune electrică, pe măsură ce constructorii vor renunța la motoarele diesel și pe benzină până în 2025, potrivit oficialilor mărcii.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Siguranta

Mazda CX-30 impresionează în testele Euro NCAP: 5 stele și calificativ 99% pentru protecția adulților. Opel Corsa a primit doar 4 stele

Mazda CX-30 a primit 5 stele și un calificativ de 99% pentru protecția adulților în cea mai recentă sesiune de teste Euro NCAP, la care Mercedes-Benz GLB și Ford Explorer au primit de asemenea 5 stele, în timp ce Opel Corsa a obținut doar 4 stele.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Industrie

Grupul PSA și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la nicio marcă în cazul unei fuziuni: "Toate brandurile sunt puternice"

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la niciunul dintre cele 13 branduri în cazul unei fuziuni, întrucât toate mărcile sunt puternice și vor ajuta noul constructor să progreseze.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Industrie

Detalii din culisele fuziunii Fiat-Chrysler - PSA: Grupul PSA plătește 5 miliarde de euro pentru a cumpăra producătorul italo-american

Grupul PSA Peugeot-Citroen va plăti aproape 5 miliarde de euro pentru a cumpăra Alianța Fiat-Chrysler, în ciuda faptului că cei doi mari constructori au promovat acordul ca o fuziune "între două părți egale".
Joi, 31 Octombrie 2019 | Industrie

Muncitorii Opel din Marea Britanie, îngrijorați de fuziunea Grupului PSA cu Fiat-Chrysler: "Suntem neliniștiți în privința locurilor de muncă"

Muncitorii Opel de la uzinele din Marea Britanie sunt îngrijorați că fuziunea Grupului PSA cu Fiat-Chrysler ar putea conduce la concedieri sau chiar la închiderea fabricilor.
Joi, 31 Octombrie 2019 | Industrie

Mutare masivă pe piața auto: Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) fuzionează cu Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler vor fuziona și vor avea putere egală de decizie. Noul constructor va fi al patrulea ca mărime din lume după Grupul Volkswagen, Toyota și Alianța Renault-Nissan.
Sambata, 26 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

8 modele electrificate în gama Opel până la finalul anului 2021: versiune electrică pentru succesorul SUV-ului Mokka X și variantă electrificată pentru viitorul Astra

Până la finalul anului 2021, Opel va lansa încă șase modele electrificate. Pe lista noutăților se află o variantă electrică pentru succesorul SUV-ului Mokka X și o versiune electrificată a viitoarei generații Astra.
Marti, 22 Octombrie 2019 | Intern

Prețuri Opel Corsa în România: modelul de clasă mică pornește de la 12.560 de euro

Opel a publicat lista de prețuri pentru noul Corsa. Pe piața din România, versiunea de bază echipată cu motorul de 1.2 litri de 75 CP și cutie manuală cu cinci trepte are un preț de pornire de 12.560 de euro. Vârful de gamă propune o cutie automată cu 8 trepte și un motor turbo cu 130 CP.
Marti, 08 Octombrie 2019 | Industrie

Opel începe producția noii generații Corsa: versiunea electrică vine în prima parte a anului viitor

Opel a anunțat că a început producția noii generații Corsa la uzina pe care o deține în localitatea spaniolă Zaragoza. Versiunea electrică Corsa-e va fi produsă începând din prima parte a anului viitor.
Marti, 01 Octombrie 2019 | Industrie

PSA reduce costurile la Opel: angajații uzinei din Ruesselsheim vor lucra în schimburi scurte pentru 6 luni

Fabrica Opel din Ruesselsheim va începe în această lună un program de lucru în schimburi scurte, ca urmare a unui plan de scădere a costurilor ce a fost impus de grupul PSA. Programul va fi menținut pentru următoarele 6 luni, potrivit informațiilor oficiale.
Marti, 24 Septembrie 2019 | Modele noi

Atac la Ford Fiesta ST Line: Opel introduce nivelul de echipare GS Line pe noua generație Corsa

Opel a publicat primele informații referitoare la versiunea de echipare Corsa GS Line. Nemții propun o caroserie vopsită în două nuanțe, elemente sport pentru interior și motorul de top cu 130 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Planurile Opel pentru viitorul apropiat: versiuni electrice pentru Vivaro, Combo și Zafira Life

Opel a anunțat că în 2020 vom face cunoștință cu un Vivaro 100% electric. În 2021, nemții plănuiesc să introducă astfel de versiuni electrice și pentru Opel Combo și Zafira Life.
Vineri, 30 August 2019 | Industrie

PSA deschide un centru de inginerie în Germania: grupul a transferat 700 de angajați Opel către o companie care activează și în România

Grupul PSA a deschis un centru de inginerie în Germania, după ce 700 de angajați Opel au fost transferați către Segula Technologies, furnizor global de servicii de inginerie, cu birouri și în România. Francezii spun că noul centru va funcționa în același campus cu fabrica Opel din Russelsheim.
Luni, 26 August 2019 | Modele noi

Noutăți în gama Opel Crossland X: motorul pe benzină de 1.2 itri și 130 CP primește cutie de viteze automată cu 6 trepte

Opel a anunțat că versiunea cu motor pe benzină de 1.2 litri și 130 de cai putere a SUV-ului Crossland X poate fi achiziționată și împreună cu o cutie de viteze automată cu 6 trepte.
Joi, 22 August 2019 | Modele noi

Opel a publicat un teaser pentru un nou model “electrificat”: lansarea va avea loc la Frankfurt

Opel a publicat o imagine teaser pentru un nou model pe care îl va prezenta la salonul de la Frankfurt. Singurul indiciu este că noul model va fi “electrificat”, urmând ca detaliile să apară în luna septembrie.
Miercuri, 07 August 2019 | Industrie

Producția de mașini va scădea în Franța cu 20% în 2020: Grupul PSA și Renault mută parțial producția în alte țări

Producția de mașini va scădea în Franța cu circa 20% în anul următor, ca urmare a faptului că Grupul PSA Peugeot-Citroen și Renault mută parțial producțiile în alte țări.
Miercuri, 31 Iulie 2019 | Modele noi

Opel Combo Life primește o nouă versiune cu motor pe benzină: 1.2 litri cu 130 CP și transmisie automată cu opt rapoarte

Opel a introdus în gama Combo Life o nouă versiune. Producătorul german propune un motor de 1.2 litri turbo cu 130 CP și 230 Nm cuplat la o cutie automată cu opt rapoarte.
Sambata, 27 Iulie 2019 | General

Opel lansează o campanie video pentru aniversarea celor 120 de ani de la debutul primului model al companiei: câteva exemplare legendare joacă în clipurile nemților

Opel a pregătit o campanie specială pentru aniversare celor 120 de ani de la prezentarea primului model. Aceasta include trei clipuri video care scot în evidență trăsăturile care au caracterizat compania de-a lungul timpului.
Miercuri, 03 Iulie 2019 | Modele noi

Opel Astra facelift: rivalul lui Ford Focus primește motorizări noi și tehnologii moderne la interior

Opel a dezvăluit o serie de imagini și informații tehnice pentru Astra facelift, care primește motorizări noi împrumutate de la Grupul PSA Peugeot-Citroen și câteva tehnologii moderne la interior.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru