Opel

Joi, 14 Mai 2020 | Modele noi

Imagini noi sub camuflaj cu viitorul Opel Mokka: SUV-ul producătorului german va avea versiune electrică și va fi lansat pe piață în 2021

Opel a publicat o serie de imagini noi sub camuflaj cu viitorul Mokka X. Fotografiile au fost realizate în timpul testelor din Suedia și în cadrul sesiunilor din centrul din Rodgau-Dudenhofen. Lansarea pe piață a noului Opel Mokka va avea loc la începutul anului viitor.
Marti, 28 Aprilie 2020 | Modele noi

Opel a prezentat versiunea electrică a utilitarei Vivaro: 136 de cai putere și autonomie de până la 330 de kilometri

Opel a publicat primele imagini și informații despre versinea electrică a utilitarei Vivaro, care va fi echipată cu un motor electric de 136 de cai putere și va avea o autonomie de 230 sau 330 de kilometri.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Modele noi

Teaser video pentru noul Opel Mokka electric: modelul apare pe piață în 2021

Opel a publicat un teaser video pentru noua generație Mokka, care va avea versiune 100% electrică, dar va păstra și motorizările “tradiționale”. Producția va începe în ultimul trimestru al anului, iar primele unități vor ajunge la clienți în 2021.
Luni, 13 Aprilie 2020 | Tehnologie

Îmbunătățiri pentru aplicația mobilă MyOpel: nemții introduc funcții speciale pentru posesorii modelelor electrificate

Opel a pregătit o serie de funcții noi pentru aplicația MyOpel. Acestea au fost dezvoltate special pentru posesorii modelelor electrificate și includ informații despre autonomie sau nivelul de încărcare al bateriei.
Joi, 02 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Vehiculele Opel care au promovat mobilitatea electrică: de la faimosul Opel Elektro GT până la noul hatchback electric Corsa-e

De-a lungul timpului, Opel a fost unul dintre constructorii care a pregătit concepte, prototipuri și modele de serie electrificate. Prima încercare în această direcție a fost făcută în 1968 prin Kadett B Stir-Lec I. Acesta a fost urmat de faimosul Elektro GT (foto) și de o serie de modele alimentate cu hidrogen.
Marti, 10 Martie 2020 | Industrie

PSA va reduce producția în Marea Britanie: vânzări slabe pentru modelul Astra Sports Tourer

Grupul PSA va reduce producția la uzina din Ellesmere Port (Marea Britanie) din cauza vânzărilor slabe ale modelului Astra Sports Tourer. Programul de lucru de 4 zile pe săptămână va începe în data de 23 martie.
Vineri, 06 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Opel Mokka X: SUV-ul va prelua platforma lui Peugeot 2008 și va avea un design inspirat de conceptul GT X Experimental

Viitoarea generație Opel Mokka X ar urma să fie prezentată în prima jumătate a anului curent. SUV-ul va fi dezvoltat pe platforma actualei generații Peugeot 2008 și va fi disponibil și într-o versiune electrică.
Vineri, 14 Februarie 2020 | General

Dublă aniversare în familia Opel: Manta și Ascona împlinesc 50 de ani de la debut

Opel Manta și Ascona au fost prezentate în 1970. Cele două modele dezvoltate de constructorul german împlinesc 50 de ani de la debut, iar oficialii companiei au pregătit o serie de evenimente speciale pentru a marca momentul.
Luni, 03 Februarie 2020 | Intern

Opel Grandland X Hybrid poate fi comandat în România: SUV-ul plug-in hybrid pleacă de la aproape 35.800 de euro

Opel a publicat lista de prețuri pentru Grandland X Hybrid și Grandland X Hybrid4. Prețul de pornire comunicat de constructorul german este de 35.750 de euro pentru versiunea cu sistem plug-in hybrid de 224 de cai putere și autonomie electrică de 57 de kilometri.
Vineri, 31 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Opel va construi o fabrică de baterii pentru mașini electrice în Germania: parteneriat cu francezii de la Saft

Opel vrea să construiască cea mai mare fabrică germană de baterii pentru mașini electrice, în orașul Kaiserslautern, după cum a anunțat șeful constructorului, Michael Lohscheller. Uzina de “un miliard de euro” va fi realizată în parteneriat cu compania franceză Saft, o subsidiară a gigantului Total.
Joi, 16 Ianuarie 2020 | Industrie

Vânzările PSA au scăzut cu 10% în 2019: grupul a comercializat 3.49 milioane de mașini

Grupul PSA a înregistrat o scădere de 10% a vânzărilor în 2019, la un total de 3.49 de milioane de mașini, după recordul obținut în 2018. În Europa, cota de piață PSA a ajuns la 16.8%, comparativ cu 17.1% în 2018.
Miercuri, 15 Ianuarie 2020 | Industrie

Opel vrea să concedieze 4.000 de angajați: sunt vizate trei fabrici din Germania

Opel vrea să concedieze circa 4.000 de angajați din Germania, fiind vizate fabricile din Ruesselsheim, Eisenach și Kaiserslautern. Nemții au pornit un program de plecări voluntare, astfel încât să renunțe la 2.100 de oameni până în 2025 și la alți 2.000 de salariați până în 2029.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Modele noi

Opel Insignia facelift a fost prezentat la Bruxelles: motorizări diesel și benzină cu puteri cuprinse între 122 și 200 CP. Versiunea GSi propune 230 CP și cutie automată cu 9 trepte

Opel a pregătit o serie de informații noi referitoare la motorizările disponibile pe Insignia facelift. Versiunea Insignia GSi facelift va fi echipată cu un motor pe benzină de 230 CP, transmisie automată și sistem de tracțiune integrală.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Opel introduce o nouă versiune plug-in hybrid în gama Grandland X: SUV-ul dezvoltă 224 CP și promite o autonomie electrică de până la 57 de kilometri

Opel Grandland primește o nouă versiune plug-in hybrid. SUV-ul producătorului german este echipat cu un motor pe benzină de 180 CP și un motor electric de 110 CP. În total, sistemul hibrid oferă 224 CP, iar autonomia electrică va fi de până la 57 de kilometri.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Industrie

Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) și Alianța Fiat-Chrysler au aprobat oficial fuziunea: nicio uzină nu va fi închisă

Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) și Alianța Fiat-Chrysler au anunțat că au aprobat oficial fuziunea, care va fi finalizată în cel mult 15 luni. Noul constructor promite că nu va închide nicio uzină.
Vineri, 13 Decembrie 2019 | Intern

Prețuri Opel Astra facelift în România: modelul de clasă compactă pornește de la 19.610 euro. Promoțiile curente vin cu reduceri de până la 4.400 de euro

Opel Astra facelift poate fi comandat și pe piața din România. Hatchback-ul de clasă compactă echipat cu motorul pe benzină de 1.2 litri de 110 CP și cutie manuală cu șase trepte pleacă de la 19.610 euro. Promoțiile curente oferite de nemți vin cu reduceri care ajung până la 4.400 de euro.
Marti, 10 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Subvenții de 3.2 miliarde de euro pentru producţia de baterii electrice în Europa: printre beneficiari se numără BMW, PSA și Opel

Comisia Europeană a aprobat ajutoare de stat în valoare de 3.2 miliarde de euro pentru producția de baterii electrice pe Bătrânul Continent, astfel încât Europa să recupereze decalajul față de Asia. Banii de la state precum Germania, Franța, Italia, Polonia, Belgia, Suedia și Finlanda vor ajunge la 17 companii, printre care BMW, grupul PSA și Opel.
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Modele noi

Primele imagini și detalii despre Opel Insignia facelift: modificări minore de design

Opel a publicat primele imagini și informații despre Insignia facelift, care primește modificări subtile de design. Detaliile despre motorizări vor fi anunțate în ianuarie.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | Modele noi

Opel a încetat producția SUV-ului Mokka X: viitoarea generație apare la sfârșitul anului 2020 și va fi construită pe platforma lui Peugeot 2008

Opel a încetat în noiembrie producția SUV-ului Mokka X, care va primi însă o nouă generație până la sfârșitul anului 2020. Viitorul Mokka X va fi dezvoltat pe platforma lui Peugeot 2008 și va avea versiune electrică.
Joi, 21 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Opel Corsa ar putea avea doar versiune electrică: "Până în 2025, nimeni nu va mai produce motoare diesel și pe benzină"

Viitoarea generație a hatchback-ului Opel Corsa ar putea fi disponibilă doar în versiune electrică, pe măsură ce constructorii vor renunța la motoarele diesel și pe benzină până în 2025, potrivit oficialilor mărcii.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru