Acesta este noul Scirocco

blog

Mi-au trebuit doar două secunde pentru a vedea evoluţia designului actual Volkswagen. Şi evoluţia va începe, aşa cum este normal, cu Scirocco, modelul care a dat startul noii linii estetice în gama germanilor.

Conceptul XL1, prezentat de Volkswagen la Salonul Auto din Qatar, este scos în faţă prin tehnologia care duce la un consum amuzant de redus: 0.9 litri/100 km. Este un hibrid diesel interesant. Dar toată această tehnologie este împachetată într-o “coajă” în care se vede clar o evoluţie a actualului Scirocco. Şi, cu puţină imaginaţie, putem vedea ceva mai departe, admirând printre rânduri viitorul Golf 7.

În plus, conceptul prezentat de Volkswagen are un interior în care vedem cu toţii evoluţia consolei centrale şi a planşei de bord de astăzi. Este foarte probabil ca modelele Volkswagen să arate astfel într-un an-doi. Elementele exceptate din această logică sunt, evident, monitoarele care iau locul oglinzilor şi care proiectează imaginile laterale şi posterioare. În rest, acesta este viitorul gamei Volkswagen.

Şi arată bine.

interior

5 comentarii la “Acesta este noul Scirocco”

  1. curs valutar spune

    Oare cum va arata Noul Passat …

  2. ally_great spune

    Vreau si eu :)

  3. RTz spune

    mie imi place cum la concept-ul xl1, gura de ventilatie centrala bate exact in display-ul navigatiei. probabil vara are scop de racire :) )

  4. flaviu spune

    ext accepatbil, usoara evolutie dar si simplificare a unor forme.
    interiorul ii de toata groaza. ar merge in cel mai favorabil caz pe un lupo

  5. svimp spune

    camere inloc de retrovizoare… interesant dar sa se mai gandeasca unde le amplaseaza … de obicei eu cand conduc stau cu cotul pe usa si cu falca n palma :) )