Germania

Luni, 26 August 2019 | Industrie

Tesla caută locații pentru o fabrică în Germania: primele inspecții ar fi avut loc deja

Tesla se află în căutarea unor locații pentru a construi o fabrică în Germania, cea mai probabilă variantă fiind landul german Renania de Nord-Westfalia, potrivit informațiilor apărute în presa locală.
Sambata, 10 August 2019 | Industrie

Presa germană: Daimler riscă o amendă de un miliard de euro pentru trucarea emisiilor diesel

Daimler ar putea primi o amendă de un miliard de euro pentru trucarea emisiilor diesel, potrivit informațiilor apărute în presa germană. Autoritățile ar fi descoperit dispozitive ilegale pe un număr de 280.000 de vehicule Clasa C și Clasa E.
Vineri, 26 Iulie 2019 | F1 TOP

Ferrari a dominat antrenamentele de Formula 1 din Germania: Vettel și Leclerc au fost cei mai rapizi

Sebastian Vettel și Charles Leclerc au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere de vineri de la Hockenheim și au oferit indicii că pot învinge Mercedes dacă vremea se va menține caniculară.
Joi, 25 Iulie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Germaniei: Mercedes, favorită pe circuitul pe care Vettel nu a obținut nicio victorie

Mercedes este marea favorită să obțină victoria în cursa de la Hockenheim, pe un circuit pe care Sebastian Vettel nu și-a adjudecat niciodată prima poziție în fața propriilor suporteri.
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Economic

Germania va oferi un miliard de euro pentru 3 alianțe care să producă baterii pentru mașini electrice: nemții vor să să reducă dependența față de furnizorii asiatici

Germania va oferi o finanțare de un miliard de euro pentru producția de baterii pentru mașini electrice, astfel încât producătorii auto din Europa să-și reducă dependența față de furnizorii asiatici. Finanțarea va ajunge la 3 consorții care vor fi alese în perioada umătoare. Companii precum Volkswagen și BMW au cerut până acum finanțare de la statul german pentru investiții în producția de baterii pentru electrice.
Marti, 14 Mai 2019 | Industrie

PSA dezminte informația că noul Peugeot 308 va fi produs în Germania și Marea Britanie: “Nu există asemenea planuri, vom face un anunț oficial la momentul potrivit”

PSA a negat că noua generație Peugeot 308 va fi produsă în Germania și Marea Britanie, așa cum susțineau surse citate de presa internațională. Francezii spun că vor face un anunț oficial pe această temă, la momentul potrivit.
Vineri, 10 Mai 2019 | Industrie

PSA analizează posibilitatea ca noile generații Peugeot 308 și Opel Astra să fie produse în aceleași fabrici: favorite sunt Marea Britanie și Germania

Noile generații Peugeot 308 și Opel Astra ar putea fi produse în aceleași fabrici, potrivit unor surse din cadrul grupului PSA. Francezii analizează posibilitatea ca ambele modele să fie construite în Marea Britanie și Germania.
Vineri, 03 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Alianță Franța-Germania în producția de baterii pentru mașinile electrice: europenii vor să reducă dependența față de furnizorii asiatici

Franța și Germania au decis să lucreze împreună pentru dezvoltarea și producția de baterii pentru mașinile electrice, astfel încât Europa să rămână competitivă la acest capitol, iar producătorii să își reducă dependența față de furnizorii asiatici. Alianța va cuprinde inițial grupul PSA, Opel și producătorul de baterii Saft.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Germania vrea să continue stimularea vânzărilor de maşini electrice: bonus de 4.000 de euro până la sfârșitul anului 2020

Germania intenţionează să extindă programul de subvenţii pentru achiziția de noi mașini electrice. Bonusul de 4.000 de euro ar urma să fie acordat până la sfârșitul anului 2020.
Marti, 16 Aprilie 2019 | Industrie

BMW cere Germaniei să blocheze introducerea WiFi ca standard pentru mașinile din Europa: nemții luptă pentru implementarea 5G pe mașinile conectate

BMW a cerut guvernului german să blocheze inițiativa Comisiei Europene de introducere a tehnologiei WiFi ca standard pentru mașinile din Europa. Constructorul bavarez a făcut un nou apel pentru susținerea 5G, înaintea votului ce va avea loc miercuri în Parlamentul European.
Luni, 15 Aprilie 2019 | Industrie

Fostul CEO Volkswagen, acuzat oficial de fraudă în scandalul Dieselgate: Martin Winterkorn riscă până la 10 ani de închisoare în Germania

Martin Winterkorn, fostul CEO al Volkswagen, a fost acuzat oficial de fraudă de către autoritățile germane pentru implicarea în scandalul Dieselgate. Winterkorn fusese acuzat de fraudă și anul trecut în Statele Unite, însă nu poate fi arestat dacă nu părăsește Germania. Procurorii nemți spun că fostul șef de la Volkswagen riscă până la 10 de ani de închisoare pentru fraudă și încălcarea mai multor legi.
Luni, 15 Aprilie 2019 | Industrie

Investigație nouă la Mercedes, după ce nemții ar fi trucat emisiile pe modelul GLK: sunt verificate 60.000 de unități produse între 2012 și 2015

Autoritatea Federală de Transport din Germania suspectează că Mercedes a utilizat un dispozitiv pentru trucarea emisiilor pe 60.000 de unități GLK, produse între 2012 și 2015, potrivit presei germane. Testele KBA ar fi arătat că emisiile sunt respectate doar atunci când “o anumită funcție este activată”.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 17 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Mașinile electrice prind viteză în Germania: cotă de piață record în ianuarie și creștere de 20% la înmatriculări

Cea mai mare piață auto din Europa a înregistrat o creștere de 20% a înmatriculărilor de mașini electrice noi și hibrizi plug-in, în luna ianuarie 2019. Cota de piață a electricelor (BEV + PHEV) a atins un record de 2.5% în Germania.
Luni, 11 Februarie 2019 | Economic

Bosch riscă o amendă în Germania pentru furnizarea celebrului soft din scandalul Dieselgate: procurorii au început procedurile împotriva producătorului

Producătorul german Bosch riscă să primească o amendă pentru că a furnizat softul cu care Volkswagen a păcălit testele de emisii în celebrul scandal Dieselgate. Bosch susține că procurorii din Stuttgart au început deja procedurile împotriva sa.
Luni, 04 Februarie 2019 | Industrie

Nemții au ieșit în stradă după interzicerea motoarelor diesel vechi: “Zeci de mii de oameni sunt afectați, nu ne permitem o mașină nouă”

Câteva sute de oameni au protestat în weekend pe străzile din Stuttgart, în urma deciziei de interzicere a motoarelor diesel vechi. De la 1 ianuarie, doar mașinile diesel Euro 5 și mai noi au voie să circule în Stuttgart, iar zeci de mii de nemți spun că nu au bani să-și cumpere o mașină nouă.
Luni, 04 Februarie 2019 | Industrie

Volkswagen încă mai crede în viitorul diesel: constructorul susține că vânzările diesel au crescut anul trecut în Germania

Volkswagen consideră că dieselul are în continuare un viitor în față, deși popularitatea sa este în scădere la nivel european. Nemții invocă o creștere a vânzărilor în 2018 și susțin că dieselul va continua să fie o “tehnologie importantă” în anii următori.
Vineri, 01 Februarie 2019 | Industrie

Porsche a descoperit “posibile probleme” cu emisiile lui 911: nemții au informat autoritățile și derulează o anchetă internă

Porsche a informat autoritățile din Germania cu privire la “posibile probleme” cu datele emisiilor înregistrate de modelul 911. Anunțul a venit după ce presa germană a scris că anumite exemplare 911 din 2016 și 2017 au cifre “greșite” în dreptul emisiilor.
Duminica, 20 Ianuarie 2019 | Industrie

Germania pregătește limită de viteză de 130 km/h pe toate autostrăzile: taxe pe carburanți și alte măsuri pentru reducerea poluării

Zilele fără limite de viteze pe autobahn sunt numărate în Germania, în condițiile în care nemții pregătesc măsuri pentru reducerea poluării, astfel încât evite amenzile UE. Pe masa guvernului se află o listă de propuneri printre care introducerea limitei de viteză de 130 km/h pe autostrăzi și creșterea taxelor pe carburanți.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Industrie

Volkswagen, suspectat că a trucat emisiile și pe motoarele diesel de 1.2 litri: posibil recall pentru 370.000 de mașini în Europa

Grupul Volkswagen este anchetat de Autoritatea Federală de Transport (KBA) sub suspiciunea că ar fi trucat emisiile diesel și pe motoarele sale de 1.2 litri, scrie presa germană. Circa 370.000 de mașini ar urma să fie chemate în service dacă informațiile vor fi confirmate de KBA.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Orașul electric: Opel vrea să instaleze 1.300 de stații de încărcare pentru mașini electrice în Rüsselsheim până în 2020

Opel vrea să instaleze 1.300 de stații de încărcare pentru mașinile electrice în Rüsselsheim, până în 2020. Nemții susțin că orașul unde au sediul central va avea cea mai mare concentrație de stații de încărcare din Uniunea Europeană.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Dacia, Citroen, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru