Mini

Luni, 26 August 2019 | General

Mini împlinește 60 de ani: de la legendarele Morris Mini-Minor şi Austin Seven până la noul model electric Cooper SE

Mini aniversează 60 de ani de la debut. În tot acest timp, modelul britanic a devenit o adevărată legendă a industriei. Anul acesta, britanicii sărbătoresc frumoasa vârstă prin lansarea lui Mini Cooper SE, primul model electric de serie al companiei.
Miercuri, 21 August 2019 | Intern

Primul Mini electric, disponibil la pre-comandă în România: Mini Cooper SE are un preț de pornire de 33.000 de euro

Mini Cooper SE, primul model electric al mărcii britanice, poate fi pre-comandat pe piața din România prin plata unui avans de 1.500 de euro. Prețul de pornire al modelului este de 33.000 de euro, iar livrările vor începe în 2020.
Miercuri, 14 August 2019 | Masini electrice si hibride

Mini anunță un interes ridicat pentru electricul Cooper SE: “Am primit peste 45.000 de comenzi până acum”

Mini anunță că a primit peste 45.000 de comenzi pentru Cooper SE, primul model electric al companiei. Producția lui Mini Cooper SE va începe la sfârșitul anului 2019.
Vineri, 09 August 2019 | Industrie

Sărbătoare la Mini: britanicii au atins o producție totală de 10 milioane de mașini în 60 de ani de activitate

Mini a atins o producție totală de 10 milioane de mașini în cei 60 de ani de activitate. Pentru a sărbători momentul, constructorul britanic a organizat o întâlnire cu 60 de clienți și 60 de mașini Mini, câte una pentru fiecare an de producție.
Marti, 23 Iulie 2019 | Industrie

BMW vrea să întărească brandul Mini prin lansarea unor SUV-uri compacte: “Este un segment în continuă creștere”

Lansarea unor SUV-uri compacte în gama Mini va duce la întărirea brandului britanic, potrivit planurilor grupului BMW. “Toate brandurile se uită către acest segment de piață, este într-o continuă creștere,” au declarat oficialii BMW.
Miercuri, 10 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Mini estimează o cerere puternică pentru noul său model electric: “Intrăm într-o eră în care mașinile electrice vor deveni o alegere normală pentru clienți”

Mini se așteaptă la o cerere puternică pentru primul său model electric, peste 20.000 de clienți fiind deja interesați de noul Cooper SE. “Intrăm într-o eră în care mașinile electrice vor deveni o alegere normală pentru clienți,” au transmis reprezentanții companiei.
Marti, 09 Iulie 2019 | Modele noi

Primele imagini și detalii tehnice pentru Mini Cooper SE: primul Mini electric are motor de 184 de cai putere și autonomie de 235 de kilometri

Mini a publicat primele imagini și informații tehnice cu Cooper SE. Primul model electric al mărcii britanice oferă un motor de 184 de cai putere și o baterie cu autonomie de 235 de kilometri.
Sambata, 06 Iulie 2019 | Intern

Evenimente speciale în România cu ocazia celor 60 de ani de Mini: teste de îndemânare pe circuit și expoziție în cadrul Concursului de Eleganță Sinaia 2019

Mini împlinește 60 de ani de la debut. Pentru a sărbători într-un mod cât mai plăcut frumoasa vârstă, oficialii producătorului britanic au pregătit câteva evenimente speciale. În România, ne-am întrecut pe un circuit de îndemânare cu versiuni John Cooper Works și am admirat două exemplare istorice pe Domeniul Regal de la Peleș.
Vineri, 28 Iunie 2019 | Modele noi

Planurile Ford pentru noul Puma: "Vrem să atragem clienți de la brandurile premium, în special de la Mini"

Ford intenționează ca prin noul SUV Puma să atragă clienți care în mod obișnuit cumpărau mașini premium, în special de la brandul britanic Mini.
Luni, 24 Iunie 2019 | Modele noi

Doctorat pe Nurburgring: viitorul Mini John Cooper Works GP își arată calitățile sportive pe Iadul Verde

Mini a publicat un clip și o serie de fotografii cu unul dintre prototipurile Mini John Cooper Works GP. Cadrele au fost realizate în timpul testelor desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Viitorul Hot Hatch britanic va avea peste 300 CP și va fi produs în doar 3.000 de unități.
Joi, 20 Iunie 2019 | Modele noi

Campanie de teasere video pentru Mini Cooper SE: primul model electric Mini va fi prezentat în 9 iulie

Mini a confirmat că primul său model electric va primi numele Cooper SE și va fi prezentat oficial în 9 iulie. Cel mai probabil, modelul va avea un acumulator de 33 kWh.
Sambata, 01 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

VIDEO. Desfășurare de forțe: prototipul viitorului Mini Electric tractează o aeronavă Boeing

Mini a publicat un clip video cu viitorul Cooper SE, versiunea electrică a lui Mini Hatch. Prototipul de teste tractează o aeronavă Boeing 777F pe pista aeroportului din Frankfurt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Mai 2019 | Modele noi

Mini lansează cele mai puternice modele de serie de până acum: John Cooper Works Clubman facelift și John Cooper Works Countryman oferă 306 CP

Familia John Cooper Works se mărește din nou. Producătorul britanic Mini a prezentat John Cooper Works Clubman facelift și John Cooper Works Countryman, ambele modele fiind echipate cu motorul de 2.0 litri care oferă 306 CP și 450 Nm.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Modele noi

Viitorul Mini John Cooper Works GP, spionat pe Nurburgring: Hot Hatch-ul va fi produs în 3.000 de unități și va avea un motor de peste 300 CP

Mini John Cooper Works GP a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Cel mai puternic Mini de serie din istoria constructorului britanic va fi lansat în 2020 și promite să ofere peste 300 CP.
Marti, 16 Aprilie 2019 | Modele noi

Mini Clubman facelift: break-ul compact primește modificări minore de design

Mini Clubman a primit un facelift care include o serie de modificări minore de design pentru exterior și interior, în timp ce versiunile de motorizare au rămas neschimbate.
Luni, 08 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Mini Electric va fi prezentat în septembrie și va ajunge pe piață în 2020: “Vom electrifica toate modelele, dacă asta își doresc clienții”

Mini Electric va fi prezentat oficial în luna septembrie și va ajunge pe piață la începutul anului viitor, după cum a declarat un oficial al grupului BMW. Constructorul britanic se pregătește de electrificarea tuturor modelelor din gamă, “dacă asta își doresc clienții”.
Duminica, 31 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Mini Electric, disponibil la precomandă în Franța: prezentarea primului model Mini electric, programată în acest an

Mini Electric poate fi precomandat pe piața din Franța, deși primul model electric al constructorului nu a fost încă prezentat oficial. Clienții vor putea conduce un Mini Cooper până la primirea noului model.
Joi, 07 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații noi despre viitorul Mini Electric: motor electric cu 184 CP și 270 Nm preluat de pe BMW i3S

Noul Mini Electric va fi lansat în cursul anului curent. Modelul pregătit de britanici va integra motorul electric de 184 CP și 270 Nm disponibil în prezent pe BMW i3S. Bateria ar urma să aibă o capacitate de 33 kWh.
Joi, 14 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Tehnologii moderne împachetate în forme clasice: o companiei britanică a prezentat Swind E Classic Mini, un vehicul electric disponibil în doar 100 de unități

Britanicii din cadrul Swindon Powertrain au prezentat o versiune electrică a clasicului Mini. Modelul este echipat cu un motor electric de 80 kW și cu un acumulator de 24 kWh. Vehiculul va fi produs în doar 100 de unități, iar prețul de pornire este de 79.000 de lire.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Modele noi

Primele teasere cu viitorul Mini John Cooper Works GP: cel mai puternic Mini de serie va avea un motor de peste 300 CP

Mini a publicat primele imagini teaser cu viitorul John Cooper Works GP. Hot Hatch-ul va fi lansat în 2020, va miza pe un motor de peste 300 CP și va fi produs în doar 3.000 de unități.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru