Volvo

Marti, 15 Decembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu modelul electric Lynk&Co Zero: este dezvoltat pe noua platformă Geely care va fi folosită în curând și de Volvo

Lynk&Co a început testele dinamice cu modelul electric Zero, care este dezvoltat pe noua platformă Sustainable Experience Architecture (SEA) a celor de la Geely. Aceasta va fi folosită și de Volvo pentru viitoarele sale modele electrice.
Joi, 10 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Volvo va începe producția de motoare electrice în Suedia: investiție de 70 de milioane de euro la uzina din Skövde

Volvo a anunțat că va începe să producă motoare pentru mașini electrice la uzina din Skövde (Suedia). Constructorul va investi circa 70 de milioane de euro pentru ca întregul proces de producție al motoarelor să fie făcut “in-house” până în 2025.
Marti, 08 Decembrie 2020 | Industrie

Volvo: “SUV-urile ar putea ajunge la 75% din vânzările noastre globale”

Volvo estimează că SUV-urile ar putea atinge o cotă de 75% din vânzările sale globale, după lansarea unui nou astfel de model. În acest moment, proporția SUV-urilor în vânzările constructorului este de circa 70%.
Joi, 03 Decembrie 2020 | Industrie

Volvo: “Vom relua discuțiile privind o fuziune sau alianță cu Geely în 2021”

Discuțiile dintre Volvo și Geely privind o alianță sau o fuziune vor fi reluate în primul trimestru al anului viitor, potrivit declarațiilor făcute de șeful constructorului suedez.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Industrie

Șeful Volvo: “Aș fi surprins dacă nu am vinde doar mașini electrice după 2030”

Șeful Volvo, Hakan Samuelsson, susține că ar fi “surprins” dacă brandul suedez nu ar vinde doar mașini electrice după anul 2030. Obiectivul anunțat de Volvo în urmă cu doi ani era ca în 2025 jumătate dintre mașinile vândute să fie 100% electrice.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Siguranta

Cel mai dur test de siguranță: Volvo aruncă mașini de la 30 de metri înălțime pentru a ajuta serviciile de urgență să îmbunătățească metodele de extracție

Volvo a aruncat 10 mașini de la o înălțime de 30 de metri cu scopul de a ajuta serviciile de urgență să-și îmbunătățească metodele de extracție în cazul unor accidente grave.
Joi, 05 Noiembrie 2020 | Industrie

Vânzările Volvo au scăzut cu 9% în primele 10 luni, la circa 516.000 de mașini: XC60 este în continuare cel mai căutat model din gamă, urmat de XC40 și XC90

Vânzările Volvo au înregistrat o creștere de 7% în octombrie, însă totalul din acest an rămâne în scădere la 10 luni, cu circa 516.000 de mașini comercializate. XC60 este în continuare cel mai căutat model din gamă, însă XC40 este singurul din top 3 care are vânzări în creștere.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | Industrie

Volvo a inaugurat un laborator de testare pentru motoare electrice: unitatea este amplasată în China

Volvo a inaugurat un laborator de testare pentru motoare electrice la Shanghai, unde vor fi dezvoltate unități pentru viitoarele modele electrice și plug-in hybrid pentru platforma SPA2.
Luni, 02 Noiembrie 2020 | Romanian Roads Luxury

PORTRET: Volvo XC90 T8 Plug-in hibrid după 2000 de kilometri: "Luxul suedez este impresionant fără să devină apăsător, fără senzații de exces"

Romanian Roads Luxury Edition by Michelin, turul României cu mașini premium-luxury, ne-a dat ocazia să vedem îndeaproape la lucru Volvo XC90 în versiunea T8 Plug-in Hybrid și echipare Inscription. Acestea sunt impresiile jurnaliștilor care au testat mașina pe lungimea a 2000 de kilometri.
Vineri, 30 Octombrie 2020 | Mediu

Ford va cumpăra "credite de emisii" de la Volvo: americanii vor evita amenzile pentru nerespectarea normelor de poluare

Ford va cumpăra "credite de emisii" de la Volvo pentru a evita plata unor amenzi pentru nerespectarea normelor de poluare în Europa, după ce americanii au fost nevoiți să întrerupă vânzările lui Kuga PHEV.
Vineri, 23 Octombrie 2020 | Industrie

Volvo, despre planurile de anul viitor: “Lansările de noi modele nu vor fi afectate de pandemie”

Volvo susține că pandemia de coronavirus nu a perturbat planurile sale pentru anul viitor, astfel că lansările de noi modele vor avea loc conform planului stabilit de constructor.
Marti, 20 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Mașinile din Romanian Roads Luxury Edition: Volvo XC90 T8 Inscription, vârful de gamă din oferta constructorului suedez

Volvo nu lipsește din ediția 2020 a Romanian Roads Luxury Edition by Michelin și aduce singurul plug-in hybrid prezent în acest an: XC90 T8 Twin Engine.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Volvo pregătește un SUV XC100 cu motoare pe benzină și versiuni plug-in hybrid și electrice

Volvo intenționează să dezvolte un SUV XC100 cu motoare pe benzină și versiuni plug-in hibrid și electrice pe viitoarea platformă SPA2. Noul model ar urma să fie cu circa 30 de centimetri mai lung decât XC90.
Marti, 06 Octombrie 2020 | Tehnologie

Volvo a înregistrat un patent inedit: volanul mașinii se poate glisa dintr-o parte în alta a interiorului

Volvo a înregistrat un patent pentru un sistem care permite volanului să se gliseze dintr-o parte în alta a interiorului. Mașina echipată cu un astfel de sistem are două rânduri de pedale, montate în stânga și dreapta.
Luni, 05 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Automarket prezintă Romanian Roads Luxury Edition by Michelin: un tur al conacelor și restaurantelor de top din România cu mașini premium-luxury

Dacă luna septembrie a fost dedicată mașinilor electrice pe Automarket.ro, în luna octombrie schimbăm peisajul. Vă prezentăm Romanian Roads Luxury Edition, un tur de 7 zile al celor mai frumoase conace, hoteluri, castele și restaurante din România. Cu 6 mașini care redefinesc luxul în gamele mărcilor premium pe care le reprezintă.
Sambata, 03 Octombrie 2020 | Industrie

Vânzările Volvo au scăzut cu 11% în primele 9 luni: circa 450.000 de unități comercializate

Volvo a vândut aproximativ 451.000 de mașini în primele 9 luni ale anului, cu 11% mai puțin față de aceeași perioadă din 2019. SUV-ul XC60 continuă să fie cel mai bine vândut model din gama Volvo, urmat de XC40 și XC90.
Vineri, 02 Octombrie 2020 | Industrie

Volvo a început producția SUV-ului electric XC40 Recharge: modelul este asamblat la uzina din Gent

Volvo XC40 Recharge a intrat pe liniile de producție ale uzinei din Gent (Belgia), iar constructorul anunță că toate exemplarele SUV-ului electric ce vor fi produse până la sfârșitul anului au fost deja vândute. Primele unități XC40 Recharge vor ajunge la clienți din luna octombrie.
Vineri, 02 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Volvo pregătește un nou SUV: modelul va fi unul electric și va fi poziționat sub actualul XC40

Geely a lansat o arhitectură nouă dedicată mașinilor electrice, iar reprezentanții Volvo spun că o vor utiliza pentru dezvoltarea unui model nou. Șeful producătorului suedez oferă indicii despre un SUV electric mai mic decât actualul XC40.
Vineri, 25 Septembrie 2020 | Industrie

Volvo anunță că vânzările sunt la un nivel stabil în ciuda pandemiei: “În a doua jumătate din 2020 vom egala rezultatul de anul trecut”

Volvo estimează că vânzările din a doua jumătate a lui 2020 vor fi la același nivel cu rezultatul înregistrat anul trecut în aceeași perioadă, în ciuda pandemiei. În ultimii șase ani, constructorul a avut recorduri succesive de vânzări, cu peste 700.000 de unități comercializate în 2019.
Vineri, 25 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Volvo va dezvolta modele electrice și pe noua platforma lansată de Geely: aceasta va fi disponibilă și pentru alți constructori

Constructorul chinez Geely a anunțat lansarea unei noi platforme Sustainable Experience Architecture (SEA), care va fi utilizată inclusiv de Volvo pentru dezvoltarea de modele electrice.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru