Stiri Modele noi

Vineri, 10 Aprilie 2020 | Modele noi | 4 comentarii

Facelift fără schimbări estetice pentru Lexus LC: suspensii modificate, masă totală mai mică și conexiuni Apple CarPlay și Android Auto

Lexus a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru LC. Modelul producătorului nipon nu are parte de modificări estetice, însă va fi disponibil cu o suspensie ceva mai rigidă, cu transmisii reglate pentru performanțe îmbunătățite și cu un sistem de infotainment compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.
Joi, 09 Aprilie 2020 | Modele noi | 8 comentarii

Caterham lansează noul Super Seven 1600: 137 de cai putere și elemente retro pentru caroserie

Caterham a lansat noul Super Seven 1600, o versiune cu elemente de caroserie inspirate de modelele anilor '70. Super Seven 1600 este echipat cu motorul Ford Sigma de 1.6 litri cu 137 de cai putere.
Joi, 09 Aprilie 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Volkswagen nu exclude lansarea unei versiuni plug-in hybrid pentru T-Roc: "Depinde dacă va exista cerere"

Volkswagen nu exclude varianta lansării unei versiuni plug-in hybrid pentru SUV-ul T-Roc, în funcție de cererea care va exista pentru un astfel de model.
Joi, 09 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Prototipul viitorului BMW M3, spionat în California: sedanul de performanță va fi prezentat în cursul anului

Prototipul noii generații BMW M3 a fost surprins în timpul unor teste în California. Modelul producătorului german va fi lansat în cursul anului și va fi disponibil și în versiune Competition cu 510 CP.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Porsche 911 Targa: modelul va fi lansat în cursul anului și va primi și versiune GTS

Porsche va lansa noul 911 Targa în cursul anului curent, debutul comercial fiind programat pentru prima parte a anului 2021. Cu excepția plafonului, noua variantă va prelua elementele de design și de interior disponibile în prezent pe coupe-ul 911.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Porsche 718 Cayman GT4 RS: versiunea extremă ar putea dezvolta aproape 500 de cai putere

Porsche a demarat o serie de teste cu prototipul viitorul 718 Cayman GT4 RS. Noua versiune ar urma să ofere aproape 500 de cai putere, lansarea fiind programată pentru finalul anului viitor.
Marti, 07 Aprilie 2020 | Modele noi | 11 comentarii

Detalii despre noul BMW Seria 4: lansare online în luna iunie, motorizări similare cu Seria 3 și posibilă versiune hibridă

BMWBlog anunță mai multe detalii referitoare la noul Seria 4. Viitorul model va fi lansat în luna iunie, în cadrul unui eveniment online, va avea motorizări similare cu Seria 3 și o posibilă versiune hibridă.
Luni, 06 Aprilie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Hyundai Kona N: SUV-ul de performanță ar putea intra în producție în luna iulie

Hyundai Kona N, SUV-ul de performanță pregătit de producătorul asiatic, ar putea intra în producție în luna iulie, conform unui document intern al uzinei din Ulsan. Modelul ar urma să preia motorul pe benzină de 2.0 litri de pe actualul Hot Hatch i30 N.
Duminica, 05 Aprilie 2020 | Modele noi | 20 comentarii

Viitorul Mercedes-AMG E63 facelift va fi lansat la finalul lunii aprilie: nemții pregătesc modificări la nivelul suspensiei și îmbunătățiri de ordin estetic

Mercedes-AMG E63 facelift va fi prezentat pănă la finalul lunii august. Modelul de performanță va miza pe o serie de modificări estetice și va fi echipat cu o suspensie ceva mai confortabilă. Gama de motorizări nu va suferi transformări.
Joi, 02 Aprilie 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Toyota a înregistrat denumirea GR Corolla: niponii ar putea lansa un hot-hatch compact cu motor de 1.6 litri cu trei cilindri

Toyota a înregistrat în Australia denumirea GR Corolla, semn că zvonurile apărute în luna februarie cu privire la un viitor hot-hatch compact ar putea deveni realitate.
Marti, 31 Martie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Renault va prezenta în 2020 un SUV urban electric cu elemente de design de la conceptul Morphoz

Renault va prezenta în acest an un SUV urban electric dezvoltat pe noua platforma CMF-EV care va împrumuta elemente de design de la conceptul Morphoz.
Luni, 30 Martie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Mercedes-Benz Clasa C, spionat în timpul testelor de iarnă: modelul ar putea fi lansat în octombrie

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa C a fost surprinsă în timpul testelor de iarnă desfășurate în zona de nord a Europei. Conform unui raport apărut în 2019, modelul de clasă medie ar urma să fie prezentat în luna octombrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 30 Martie 2020 | Modele noi

Volkswagen anunță noi măsuri pentru lansarea hatchback-ului electric ID.3: primele unități produse vor fi testate de angajați

Volkswagen a anunțat că primele unități ale hatchback-ului electric ID.3 vor fi testate de angajați înainte de a fi livrate clienților, ca parte a măsurilor adoptate pentru creșterea calității.
Luni, 30 Martie 2020 | Modele noi | 16 comentarii

BMW oferă detalii tehnice despre sistemul de propulsie pentru i Hydrogen Next: 374 de cai putere și rezervoare de hidrogen de 6 litri

BMW a dezvăluit că sistemul de propulsie dezvoltat pentru modelul cu pile de combustie pe hidrogen i Hydrogen Next va avea 374 de cai putere și două rezervoare de hidrogen de 6 litri care vor oferi o "autonomie ridicată".
Vineri, 27 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre versiunea de serie a conceptului electric Hyundai 45: va utiliza o platformă dedicată și va avea tracțiune integrală

Versiunea de serie a conceptului electric Hyundai 45 va utiliza noua platforma E-GMP dedicată modelelor electrice și va avea tracțiune integrală, potrivit unor informații din presa spaniolă.
Joi, 26 Martie 2020 | Modele noi

McLaren Elva a primit un pachet special din partea MSO: omagiu adus modelului de competiții McLaren M6A

Divizia McLaren Special Operations a pregătit un pachet special pentru noul Elva. Hypercar-ul a fost vopsit în nuanța Anniversary Orange și reprezintă un omagiu adus modelului de competiții M6A din anii '60.
Joi, 26 Martie 2020 | Modele noi | 7 comentarii

Volkswagen nu a rezolvat încă problemele de software pentru ID.3: "Unele funcții vor fi activate ulterior"

Volkswagen nu a reușit încă să rezolve problemele de software pentru hatchback-ul electric ID.3, care va apărea pe piață cu unele funcții dezactivate, potrivit unui purtător de cuvânt al germanilor.
Joi, 26 Martie 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Informații despre succesorul lui Toyota GT86: modelul se va numi GR86 și va fi lansat în 2021

Înlocuitorul lui Toyota GT86 va fi numit GR86 (Gazoo Racing), iar modelul ar urma să fie lansat la jumătatea anului viitor. Conform surselor, sportivul nipon va avea o platformă nouă și o motorizare boxer cu 255 de cai putere.
Joi, 26 Martie 2020 | Modele noi

Un nou teaser video cu viitorul Lamborghini destinat circuitului: motor V12 aspirat natural cu 830 CP

Divizia Lamborghini Squadra Corse pregătește un nou supercar pentru circuit. Modelul va fi echipat cu un motor V12 capabil să ofere până la 830 de cai putere. Prezentarea oficială ar urma să aibă loc la jumătatea anului.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Informații despre viitorul Hyundai i20 N: Hot Hatch-ul ar putea utiliza propulsorul de 2.0 litri al lui i30 N

Viitorul Hyundai i20 N a fost spionat în timpul testelor de pe Nurburgring, lansarea Hot Hatch-ului de clasă mică urmând să aibă loc în acest an. Potrivit ultimelor informații, asiaticii pregătesc pentru i20 N același motor de 2.0 litri care dezvoltă 250 de cai putere în cazul lui i30 N.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru