Design

Marti, 15 Septembrie 2009 | Concepte

OFICIAL: Citroen REVOLTe debuteaza la Frankfurt

Conceptul REVOLTe a debutat oficial in cadrul standului Citroen de la Frankfurt. Modelul francez vine cu un tren de rulare hibrid si cu un design revolutionar.
Marti, 08 Septembrie 2009 | Autoipoteze

Noi detalii despre viitorul Peugeot 408

Viitorul Peugeot 408 este asteptat pe strazi in 2010. Designul modelului de clasa medie va fi o evolutie importanta in istoria brandului.
Marti, 08 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Iata noua fata a lui Volvo C30!

Volvo a publicat astazi primele informatii imagini oficiale ale faceliftului operat pe compactul C30. Modeul scandinav a primit un aspect forntal nou si mai multe optiuni de personalizare.
Luni, 07 Septembrie 2009 | Modele noi

Reva aduce doua modele electrice de serie la Frankfurt

Constructorul de nisa Reva pregateste doua modele electrice pentru Salonul Auto de la Frankfurt, un hatchback cu patru locuri si o sportiva cu doua locuri.
Luni, 07 Septembrie 2009 | Autoipoteze

Asa va arata viitorul Porsche 911?

Designerul Andrei Avarvarii ne-a furnizat prima imagine prelucrata digital a urmatoarei generatii a lui Porsche 911. Modelul 998 ar putea fi ultimul 911 cu motorul amplasat in spate.
Vineri, 04 Septembrie 2009 | General

Mini sponsorizeaza expozitia unui pictor roman la New York

Mini va sponsoria o expozitie din New York care va prezenta operele lui Ion Grigorescu si ale lui Lili Dujurie.
Vineri, 04 Septembrie 2009 | Concepte

Hyundai continua ofensiva: ix-Metro, un viitor crossover mic

Hyundai va aduce la Frankfurt un nou concept, botezat ix-Metro, care ar urma sa dea nastere peste doi ani unui crossover de talie mica.
Joi, 03 Septembrie 2009 | General

Tag Heuer a creat o pereche de ochelari de soare pentru piloti

Tag Heuer a creat o pereche de ochelari care pot fi purtati pe sub casca. Acestia sunt destinati atat pilotilor, cat si motociclistilor care doresc sa isi apere ochii de razele UV.
Joi, 03 Septembrie 2009 | General

Alfa Romeo a lansat blugii MiTo

Italienii de la Alfa Romeo au colaborat cu o casa de moda londoneza pentru a crea o linie de blugi pentru dame. Blugii Alfa Romeo Mito vor fi vanduti in scop caritabil, contra sumei de 85 de euro perechea.
Marti, 01 Septembrie 2009 | Modele noi

Primele schite ale viitorului Hyundai i40, inlocuitorul lui Sonata

Hyundai a publicat astazi primele schite ale viitorului i40, urmasul actualului Sonata. Noua generatie este asteptata sa debuteze oficial pe 10 septembrie.
Luni, 24 August 2009 | Autoipoteze

Asa va arata viitorul Mini Speedster?

Automarket va prezinta o imagine prelucrata digital cu aspectul viitorului Mini Speedster, model care va rivaliza Mazda MX-5. Noul roadster britanic va fi construit pe aceeasi platforma cu Mini Broadspeed.
Luni, 24 August 2009 | Concepte

Un student britanic a desenat conceptul Aston Martin Volare

Un absolvent al Universitatii din Conventry a prezentat conceptul unui supercar alimentat cu hidrogen de la Aston Martin, pe care l-a intitulat Volare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 24 August 2009 | Modele noi

Primele imagini spion cu Hyundai i40, inlocuitorul lui Sonata

O serie de imagini spion au tradat designul viitorului model de serie Hyundai i40, inlocuitorul actualului Sonata, asteptat sa debuteze in 2011.
Miercuri, 19 August 2009 | Modele noi

Facelift pentru VW Transporter, Multivan, California si Caravelle

Volkswagen a dezvaluit astazi faceliftul operat pe modelele Transporter, Multivan, Caravelle si California. Modificarile au vizat designul, echiparea si gama de motorizari.
Miercuri, 19 August 2009 | Autoipoteze

Viitorul Dacia Logan Coupe, imaginat de un designer roman

Blogurile franceze au acordat astazi o deosebita atentie unor prelucrari digitale apartinand unui tanar roman, care si-a imaginat cum ar arata varianta coupe a modelului Dacia Logan.
Miercuri, 19 August 2009 | Autoipoteze

Asa va arata viitorul Dodge Viper?

Automarket va prezinta prima imagine ipotetica a viitorului Dodge Viper, model care va fi lansat in preajma anului 2012.
Miercuri, 19 August 2009 | Concepte

Un designer roman si-a imaginat un pick-up Fiat

Un absolvent al Universitatii de Design din Iasi a creat conceptul unui pick-up de la Fiat. Modelul se numeste Sentiero si este echipat cu un motor V6 diesel de 250 CP.
Vineri, 14 August 2009 | General

Honda: "Insight nu seamana deloc cu Prius!"

Un oficial Honda a declarat ca noul hibrid Insight nu a copiat designul rivalului Toyota Prius. Japonezul sustine insa ca arhitectura hibridelor poate duce uneori la similaritati.
Marti, 11 August 2009 | Fotospion

Ferrari 458 Italia, primele imagini surprinse pe sosea

O serie de imagini spion recente au reusit sa surprinda pentru prima data pe sosea versiunea de serie a supercarului ferrari 458 Italia. Se pare ca Scuderia face ultimele retusuri inaintea debutului de la Frankfurt
Joi, 30 Iulie 2009 | Autoipoteze

Kumho a proiectat un SUV alaturi de un fost designer Fiat

Coreenii de la Kumho au prezentat proiectul unui SUV realizat pentru acestia de catre fostul designer Fiat, Rod Dolton. Modelul are scopul de a prezenta o noua tehnologie a pneurilor.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru