Asa va arata viitorul Mini Speedster?

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 24.08.2009
Automarket va prezinta o imagine prelucrata digital cu aspectul viitorului Mini Speedster, model care va rivaliza Mazda MX-5. Noul roadster britanic va fi construit pe aceeasi platforma cu Mini Broadspeed.

Designerul Andrei Avarvarii ne-a furnizat prima imagine prelucrata digital a viitorului MINI Speedster, model care va fi disponibil in paralel cu noul Mini Broadspeed. Noul Speedster va fi lansat pana in anul 2011 si va avea un design extrem de sportiv. La fel ca in cazul lui Broadspeed, modelul Mini Speedster va oferi doar doua locuri. Cu toate acestea, design-ul modelelor Mini va fi pastrat si de Speedster, cu mici modificari pentru a completa tema atletica a modelului.

Dupa cum puteti observa, modelul Mini Speedster are o parte frontala alungita si un design mai fluid in partea anterioara a modelului. Toate trasaturile de design ale modelelor Mini au fost pastrate si in cazul lui Speedster, diferenta fiind la nivelul proportiilor, care au luat o amploare diferita. Posteriorul modelului este marcat de cele doua elemente de siguranta amplasate in spatele celor doua scaune, alaturi de care designerii britanici au creat doua "cocoase", avand atat rol estetic, cat si rol functional.

Viitoarele Mini Speedster si Broadspeed vor fi ultimele modele pe care constructorul britanic le va dezvolta pe platforma R57 si care vor folosi actuala gama de motorizari. Dupa cum stiti, Mini Speedster este un model orientat segmentului lui Mazda MX-5 si al viitorului Honda CRZ.

Noul model Mini va fi primul roadster adevarat construit de marca britanica preluata de BMW.

Taguri: Mini, Speedster, design

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru