Ferrari 458 Italia, primele imagini surprinse pe sosea

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 11.08.2009
O serie de imagini spion recente au reusit sa surprinda pentru prima data pe sosea versiunea de serie a supercarului ferrari 458 Italia. Se pare ca Scuderia face ultimele retusuri inaintea debutului de la Frankfurt

Desi a fost prezentat oficial publicului intr-un comunicat de presa detaliat, Ferrari 458 continua sa fie privit ca o aparitie insolita, poate si pentru ca nu a fost dezvaluit live pana in prezent. Ultimele fotografii spion au surprins noua generatie a supercarului italian pe soselele provinciei Emilia-Romagna, in apropiere de cartierul general al celor de la Ferrari, Maranello.

Imaginile au reusit sa imortalizeze modelul care pastreaza inca o serie de camuflaje pentru a ascunde elementele cheie ale designului. Vopseaua a fost si ea completata de dungi albe, care ofera o imagine mai sportiva dar si camufleaza mai bine.

In concluzie, Ferrari 458 Italia arata bine si pe sosea nu numai in fotografiile de presa. Prima aparitie publica a noului supercar din Maranello va avea loc in luna septembrie, odata cu deschiderea Salonului Auto de la Frankfurt.

via | WCF

Comentarii (5)

  • Stelian_Opincariu
    Ferrari incepe cu timpul sa semene la design cu Chevrolet Corvette. Unde este originalitatea din maestria designerilor italieni? Probabil sunt plecati cu capul in alta parte.......
    1 24
  • NeoGalaxy
    @Stelian: Cum se face ca apas cu mousele pe numele tau (userul tau) ma duce exact la www.automarket.ro? Esti cumva un redactor sau un bot ceva? Plus ca sincer, postezi niste prostii cat tine de mari, dar sunt parerile tale :)
    13 0
  • mircea
    @NeoGalaxy
    Te asigur ca Stelian Opincariu este un simplu user, la fel cum sunt toti ceilalti de pe Automarket. Diferenta e facuta de faptul ca el e... hai sa-i spunem foarte activ :) Activitatea de redactie se rezuma la chestiuni mai importante decat la a posta comentarii. Nu e timp pentru asa ceva. Si nici nevoie.

    Problema legata de linkul respectiv e data faptul ca sistemul nostru nu recunoaste "_"-ul din userul lui. Dar, pentru conformitate, acceseaza cu mult curaj http://www.automarket.ro/club/profil/stelian_opincariu/

    Merci.
    5 1
  • Clauddiu
    ferrari
    ferrari face cele mai bune masini
    5 2
  • NeoGalaxy
    Multam de informatie Mircea :) Apropo vad ca ai un Bravo, poate ne vedem odata la intalnirile anuale Fiat :) Anul viitor vin si eu cu Bravo-a mea :)

    Da este foarte activ, imi este simpatic mai ales prin ce posteaza, dar eram curios, asa ca iti multumesc de raspuns :)

    O seara excelena in continuare!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru