Un student britanic a desenat conceptul Aston Martin Volare

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 24.08.2009
Un absolvent al Universitatii din Conventry a prezentat conceptul unui supercar alimentat cu hidrogen de la Aston Martin, pe care l-a intitulat Volare.

Britanicul James Trism a creat conceptul unui viitor Aston Martin, pe care l-a intitulat Volare. Modelul este un vehicul cu pile de combustibil, care este propulsat de un motor electric. Conceptul Volare are doua rezervoare de hidrogen amplasate in partea din spate, pe cand puntea fata beneficiaza de un motor electric, care asigura propulsia. Acest aranjament a fost ales pentru a facilita distributia greutatii intre punti.

In materie de design, modelul prezentat de James Trism prezinta o serie de aspecte similare cu Aston Martin DBS, inclusiv silueta acoperisului. Bosajele aripilor au un design diferit de cel prezent pe modelele Aston Martin, dar britanicul a reusit sa le integreze cu succes in aspectul acestui model. Supercarul britanic are un aspect futurist, potrivit metodei de propulsie alese de catre tanarul absolvent.

Via | Jamestrim

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru