Alfa Romeo a lansat blugii MiTo

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.09.2009
Italienii de la Alfa Romeo au colaborat cu o casa de moda londoneza pentru a crea o linie de blugi pentru dame. Blugii Alfa Romeo Mito vor fi vanduti in scop caritabil, contra sumei de 85 de euro perechea.

Alfa Romeo a lansat un linie de blugi denumita MiTo, pentru a complimenta deja celebrul model italian. Constructorul italian de automobile a facut echipa cu Louise Roe pentru a crea o linie de blugi pentru dame, inspirata de MiTo si de functia butonului DNA, care ii permite soferului sa aleaga intre trei moduri diferite de conducere – Dynamic, Normal si All Weather. Apoi, cei de la casa de moda londoneza Bjork and MCElligott au creat linia propriu-zisa de blugi pentru dame.

Blugii Alfa Romeo MiTo au cusaturi cu ata rosie, iar talia este fabricata din piele de calitate. Buzunarele din spate sunt brodate, iar sarpele din sigla Alfa Romeo este cusut pe buzunarul din dreapta, pe cand buzunarul din stanga prezinta emblema casei de moda care a creat acesti blugi. Mai mult de atat, tesatura din care sunt facuti acesti blugi este reciclabila in proportie de 85%.

O pereche de blugi Alfa Romeo MiTo costa 85 de euro, iar toti banii castigati din vanzari vor fi donati unui fond de caritate, Jeans for Genes, care are grija de copii cu malformatii genetice. Blugii Alfa MiTo pot fi cumparati de pe site-ul Mitojeans.

Via | Omniauto

Comentarii (1)

  • II asteptam cu dor inapoi in industria auto.
    Pe cand o Alfa Romeo ca pe vremurile bune?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru