Asa va arata viitorul Dodge Viper?

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 19.08.2009
Automarket va prezinta prima imagine ipotetica a viitorului Dodge Viper, model care va fi lansat in preajma anului 2012.

Dupa cum stiti, Chrysler a confirmat faptul ca modelul Viper va trai in continuare, iar alianta cu Fiat ar putea naste un design interesant. Cea de-a treia generatie a lui Dodge Viper va fi lansata in preajma anului 2012 si ar putea fi echipata cu un motor V10 bazat pe o unitate V8 de la Ferrari. Succesorul lui Viper trebuie sa multumeasca un numar mare de fani, pe care modelul iconic i-a cucerit inca de la lansare.

Designerul Andrei Avarvarii ne-a furnizat o imagine prelucrata digital care surprinde aspectul ipotetic al celei de-a treia generatie a lui Viper. Modelul pastreaza silueta traditionala a lui Viper si aplica anumite trasaturi de la conceptele Copperhead si Demon prezentate in 1998 si 2008, in timp ce foloseste un set de jante cu un design similar cu cel al jantelor folosite de prima generatie a lui Viper.

Modelul creat de Andrei Avarvarii pentru cititorii Automarket este o evolutie a design-ului lui Dodge Viper, iar versiunea de productie a acestui model ar putea prezenta un aspect similar cu cel al exemplarului din imagine. Faptul ca modelul electric Dodge Circuit avea un aspect inspirat din design-ul lui Viper este un semn ca producatorul american va folosi in continuare silueta traditionala a acestui model.

Comentarii (8)

  • mda , in ton cu "moda" , cel putin jentile sunt dintre cele originale viper
    0 0
  • Stelian_Opincariu
    Copiaza Mazda X-5.Vreti argumente:?
    2 5
  • Costel
    @ Stelian_Opincariu
    Da, vrem...
    3 0
  • george
    VAI DE MINE...
    @ Stelian_Opincariu

    Dar nu se poate asa ceva...Este incredibil ce se intampla...Genialii ingineri si designeri americani copiaza? In halul asta au ajuns? Sau or fi fost inlocuiti cu niste saormari?
    4 1
  • Stelian_Opincariu
    @GEORGE
    Georgica vezi ca Andrei Avarvarii este un designer roman. Deci mi se face pielea gaina doar a stiu ca Dodge sa fie desenat de un roman.American cars are the best! Whitout romanian idiot designers!

    @Costel iti dau diseara argumente, acum trebuie sa ies in oras.
    2 3
  • hahaha
    it's FUGLY
    2 0
  • NeoGalaxy
    Interesant este ca acest model Viper copieaza exact modelul Viper din serialul cu acelasi nume: Viper. Adica acel Dodge Viper cu armura din ceramica si mitraliere laterale. Interesant este ca copieaza tot un model Viper deci practic, este o evolutie. Cat despre copiere Viper-ul de sus samana cu Mazda asa cum un avion seama cu o Pasare de Foc Spatiala. Asta daca a vazut cineva asa ceva... evident :)

    @Stelian_Opincar: Observ cu neplacere ca spui numai prostii. Pacat pentru ca la inceput erai mai interesant. Dar eram sigur ca cu cat vor creste numarul posturilor tale cu atat va scadea si calitatea lor. O seara excelenta in continuare!
    2 0
  • yum yum
    Cum ma sa arate ca Mazda ? Ma unii din voi chiar n-aveti pic de gust in materie de masini. Chiar am ajuns sa cred ca romanii isi merita Loganul.

    Tunati-va janghinele, ca sigur o sa fie Unice.

    Viper e unic oricand.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru