Dodge Viper SRT10 va continua sa existe

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 13.07.2009
Dodge a decis sa nu mai opreasca productia supercarului SRT10 in luna decembrie a acestui an, asa cum anuntase initial.

Fanii modelelor de performanta vor putea sa se bucure in continuare de prezenta exemplarelor Dodge Viper pe strazi, dupa ce divizia constructorului american Chrysler a decis sa continue productia supercarului. Dupa mai multe incercari esuate de a vinde divizia sa sportiva, constructorul din Detroit a decis sa opreasca productia supercarului Viper SRT 10 in luna decembrie a acestui an.

Se pare insa ca imaginea pe care sportiva si-a dobandit-o in randul pasionatilor i-a determinat pe cei de la Dodge sa se razgandeasca si sa continue asamblarea modelului. Viper exista pe piata din 1995, cand a fost lansata prima generatie a supercarului, de atunci si pana in prezent constructorul american livrand clientilor sai peste 25.000 de unitati.

Mike Accavitti, presedinte si director executiv Dodge, a declarat ca "Viper a castigat de-a lungul timpului aprecierea fanilor din toata lumea. De aceea suntem extrem de mandri ca supercarul american va continua sa existe ca un lider iconic pe acest segment".

Dodge Viper SRT10 este propulsat de un motor V10 de 8.4 litri, capabil sa dezvolte 600 de cai putere. Resursele reusesc sa propulseze sportiva de la 0 la 100 de km/h in mai putin de 4 secunde.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru