Tag Heuer a creat o pereche de ochelari de soare pentru piloti

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.09.2009
Tag Heuer a creat o pereche de ochelari care pot fi purtati pe sub casca. Acestia sunt destinati atat pilotilor, cat si motociclistilor care doresc sa isi apere ochii de razele UV.

Elvetienii de la Tag Heuer, cunoscuti pentru productia de ceasuri de lux, si-au marit portofoliul de produse prin introducerea unei game de ochelari de soare. Cei de la Tag Heuer s-au gandit atat la pilotii din motorsport, cat si la motociclisti si au creat o pereche speciala de ochelari de soare, care pot fi purtati atat sub casca de protectie, cat si fara aceasta. Ochelarii Tag Heuer Squadra sunt suficient de compacti cat sa incapa sub o casca, dar suficient de rezistenti pentru a nu fi rupti in timpul utilizarii, in timp ce ofera un nivel ridicat de confort.

Lentila acestor ochelari este realizata dintr-o singura bucata, iar ochelarii nu au rama. Mai mult de atat, lentila este fabricata din policarbonat, pentru a avea o masa scazuta si pentru a fi rezistenti la impacturi si zgarieturi. Ochelarii Squadra de la Tag Heuer nu au niciun fel de surub si bratele acestora sunt create din titaniu si invelite in cauciuc. Astfel, ochelarii incap fara probleme sub o casca si se prind bine de urechile utilizatorului.

Ochelarii Squadra de la Tag Heuer sunt desenati pentru a fi purtati sub o casca inchisa, dar portul acestora sub o casca deschisa nu impune nicio problema utilizatorului, deoarece suprafata lentilei este suficient de mare incat sa indeparteze vantul de ochii purtatorului, iar acestia rezista si la impactul cu pietricele de dimensiuni mici.

Din pacate pentru cei care doresc deja o asemenea pereche de ochelari, o pereche de Tag Heuer Squadra costa 350 de dolari. Noul accesoriu de la Tag Heuer este deja reprezentat in motorsport de catre pilotul finlandez Kimi Raikkonen, imaginea marcii elvetiene.

Via | Motortrend

Comentarii (1)

  • as21ro
    frumosi...
    frumosi domne' , frumosi.....dar cam scumpi... :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru