Primele schite ale viitorului Hyundai i40, inlocuitorul lui Sonata

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 01.09.2009
Hyundai a publicat astazi primele schite ale viitorului i40, urmasul actualului Sonata. Noua generatie este asteptata sa debuteze oficial pe 10 septembrie.

Dupa ce saptamana trecuta v-am prezentat primele imagini spion cu noua generatie a modelului Sonata, revenim astazi cu schitele oficiale ale coreeanului, asteptat sa isi schimbe denumirea in i40.

Cum era de asteptat, sedanul va fi prezentat in premiera mondiala la Frankfurt, peste doua saptamani, si va prelua filosofia de design a celorlalte produse din gama Hyundai. Desi schitele constructorului asiatic prezinta publicului un sedan cu linii agresive, fotografiile spion dezvaluite deja tradeaza un design mai cuminte, nu atat de indraznet precum conceptul.

Odata cu dezvaluirea primelor schite, Hyundai a anuntat publicul interesat de aspectul final al noului i40, ca imaginile oficiale ale sedanului vor putea fi admirate in data de 10 septembrie. Prima aparitie live este insa programata la Frankfurt, peste doua saptamani.

via | CArScoop

Comentarii (14)

  • ???
    nu stiu cine le deseneaza, dar masinile Hyundai devin tot mai frumoase!
    Bravo!
    8 5
  • OMFG ! Deci daca o sa arate EXACT asa....cand apare fac tot posibilul sa dau Accent-ul si fac un buy-back si imi i-au una.
    Hai astia cu "orezarii" si "chinezarii" unde sunteti ?? Sa nu mai zic ca motoarele actuale dezvoltate de Hyundai rup (Lambda si Theta).

    I WANT ONE !
    11 4
  • Marius_New
    Mai curge apa pe garla
    Are un design modern ce-i drept, dar foarte "vulgar". Mai au de "slefuit" coreenii la masini, pana sa aiba "acel ceva al lor".
    2 10
  • Huang Longshi Semtex
    Cu dedicatie ! :D
    She has: China in her eyes -can't you see it
    China in her eyes - can't you feel it
    China in her eyes - a secret smile
    5 5
  • Guo Bailing
    hyundaiaiaiaiai... !
    masina asta e o gluma de cand era doar o macheta "argiloasa" modelabila... i-a pus pe toti muncitorii din fabrica sa-si stearga mainile de macheta, sa vada ce iese !
    4 11
  • tare
    Tare, cel putin schitele :)
    6 1
  • Xu Zaizhong
    Sonata aka i40 se face la periferia Beijingului, gard in gard cu mine... hyundai nu e un vecin foarte bun...i-am spus de nenumarate ori sa nu-mi mai innegreasca rufele cu funingine, dar nu m-a ascultat !
    Unul dintre cei 18 frati ai mei lucreaza acolo. Are datoria de a umbla prin pubele in cartierele vecine si sa aduca inapoi la fabrica plastice gaseste... cica sunt tari latrine care o cumpara la greu
    4 14
  • Fan Xi-Ping-Pong
    pe confucius, sanatate celor din tarile latrine !
    Eu sunt Fan Xi-Ping-Pong, cel de-al 18-lea frate al lui Xu Zaizhong si cel care aduce materia prima la fabrica. Noi nu ne obosim sa bagam plasticul in topitorie, pt ca e suficient de maleabil si unde nu exista o gaura pentru surub, o facem. Daca e crapat, exista intotdeauna superglue... Nimic nu se pierde, totul se transforma !
    de exemplu manerul de la o periuta de dinti poate fi maneta de semnalizare... eu sunt in principiu multumit, ca la 3 dolari pe luna cat castig, am cel mai mare salariu din provincie, si-mi pot cumpara orez putin mai alb decat ceilalti...

    Ma bucur totusi ca nu l-ati jignit pe fratele meu Xu Zaizhong. Chiar e baiat bun !
    4 11
  • Passat CC? Ceva mai indraznet, dar parca aduce bine.
    2 5
  • moguai
    dog eater
    Arata beton, speram sa mearga bine. Am condus Accent si SantaFe si sunt cam de rahat, poate noul val sa fie mai bun.
    2 1
  • AndreiRN
    Hyundai
    Frumoasa si agresiva jucaria si Hyundai sa dovedit de o calitate net superioara oricarei marci europene pana acuma.
    Esti singura firma de care se teme Toyota.
    1 4
  • AndreiRN
    tare iarba care o fumezi , de unde pot sa cumpar si eu?
    3 0
  • Etienne
    i 40
    E cam mare diferenta intre schitele de acum si pozele spion de saptamana trecuta; nu ma refer la detalii, ci la forma generala: pozele aratau un sedan clasic (probabil asat va fi si aspectul final), iar desenele un coupe cu 4 usi (stil CLS). Cu toate astea mie imi place.
    0 1
  • pt enoeht
    passat cc pe dracu! mercedes cls curat(furat)
    FI MAI ATENT! ASTIA FURA DE LA MERC NU DE LA VW
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru