Reva aduce doua modele electrice de serie la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.09.2009
Constructorul de nisa Reva pregateste doua modele electrice pentru Salonul Auto de la Frankfurt, un hatchback cu patru locuri si o sportiva cu doua locuri.

Salonul Auto de la Frankfurt va fi gazda a peste 80 de premiere, multe dintre acestea fiind reprezentate de modele electrice sau hibride. Exceptand marii constructori, care si-au anuntat in marea lor majoritate surprizele, halele IAA vor gazdui si producatori auto "tineri", aflati la inceput de drum.

Este si cazul celor de la Reva, o companie care intentioneaza sa debuteze cu succes pe segmentul vehiculelor electrice. Constructorul a anuntat ca va aduce la Frankfurt doua modele, botezate NXR si NXG.

Primul dintre acestea, NXR este un hatchback cu trei usi care urmeaza sa intre in productia de serie la inceputul anului viitor. Pana atunci insa, potentialii clienti se pot inscrie deja pe lista de asteptare odata cu prezentare modelului la Frankfurt.

Cealalta premiera pregatita de Reva este botezata NXG si reprezinta un model sportiv cu doar doua locuri si un acoperis de tip targa. Spre deosebire de fratele sau, NXG are meritul de a fi desenat de Dilip Chhabria, indianul care a pus bazele studioului DC Design.

Momentan nu exista alte detalii despre modelele electrice pregatite de Reva, pretul acestora si data oficiala a lansarii pe piata urmand sa fie facute publice odata cu deschiderea Salonului de la Frankfurt.

via | Zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru