Land Rover

Marti, 23 Aprilie | Modele noi

OFICIAL: Primele imagini cu noul Range Rover electric

Land Rover a publicat primele imagini oficiale cu noul Range Rover electric din timpul testelor de iarnă. Noul model va avea un design identic cu versiunile cu motoare termice și va avea un nou sistem de control al tracțiunii.
Marti, 26 Martie | Modele noi

Land Rover pregătește cel mai puternic Defender de până acum: V8 twin-turbo mild-hybrid

Constructorul britanic de automobile pregătește o nouă versiune pentru modelul Defender. Va fi cea mai puternică de până acum, fiind echipată cu un motor V8 twin-turbo, mild-hybrid.
Vineri, 16 Februarie | Oameni si masini

Audi va avea un designer nou. Massimo Frascella vine de la Jaguar Land Rover

Audi va avea un designer nou din vara acestui an. Noul designer al mărcii germane este Massimo Frascella, un italian venit de la Jaguar Land Rover. Acesta îl va înlocui pe Marc Lichte.
Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Nissan și grupul Jaguar Land Rover: tehnologie de Formula E pe mașini de stradă

Nissan și grupul Jaguar Land Rover încearcă să țină pasul cu evoluția rapidă a industriei de mașini electrice. Fiind producători cu echipe în Formula E, aceștia se folosesc de tehnologiile mașinilor de curse pe mașinile lor de stradă.
Miercuri, 13 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Imagini cu viitorul Range Rover electric: performanțe comparabile cu Defender V8

Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini cu viitorul Ranger Rover electric. Printre altele, acesta va fi la fel de capabil ca modelul Defender în off-road și va oferi performanțe comparabile cu versiunea echipată cu motor V8.
Joi, 24 August 2023 | Modele noi

Ediție specială nouă pentru Land Rover Defender 90: disponibilă doar în Germania

Land Rover a lansat o nouă ediție specială pentru modelul de teren Defender 90. Noua ediție, botezată Marine Blue Edition, este disponibilă exclusiv pe piața din Germania, într-un număr limitat de exemplare.
Luni, 07 August 2023 | Modele noi

Land Rover Defender va avea un frate mai mic. Ar putea fi un model electric

Potrivit unor informații din presă, Land Rover pregătește un nou SUV electrificat pentru a doua jumătate a deceniului actual. Noul model ar urma să fie un frate mai mic al lui Defender, iar lansarea ar urma să aibă loc în 2027.
Miercuri, 21 Iunie 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Range Rover Evoque: lumini noi și ecran central curbat

Britanicii de la Land Rover anunță o serie de îmbunătățiri pentru Range Rover Evoque. Printre ele se numără noile lumini Pixel 1 LED și un ecran central curbat.
Vineri, 02 Iunie 2023 | General

OFICIAL: Range Rover, Discovery și Defender sunt transformate în mărci de sine stătătoare

Jaguar Land Rover a anunțat oficial restructurarea sa. Noul grup poartă acum numele JLR și este compus din 3 divzii noi: Range Rover, Discovery, Defender, care devin mărci proprii.
Miercuri, 31 Mai 2023 | Modele noi

Noul Range Rover Sport SV: cel mai puternic Range Rover din istorie are 635 de cai

Land Rover a lansat oficial noua generație Range Rover Sport SV, versiunea de performanță a SUV-ului de lux. Noua generație SV este cel mai puternic Range Rover produs vreodată, grație unui motor V8 de 635 de cai putere. Range Rover Sport SV primește și tehnologii noi, văzute în premieră la o mașină de serie.
Miercuri, 17 Mai 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Land Rover Range Rover: versiunea SV oferă 606 CP

Constructorul britanic de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelul Range Rover. Spre exemplu, versiunea SV oferă acum 606 CP, iar clienții au la dispoziție serviciul de personalizare SV Bespoke.
Miercuri, 10 Mai 2023 | Tuning

Land Rover Defender, transformat într-o mașină de teren decapotabilă

O companie olandeză a transformat noua generație Land Rover Defender într-o mașină de teren decapotabilă. Noul model aduce și o serie de dotări noi, iar conversia în sine costă 82.500 de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Aprilie 2023 | Modele noi

Ediții noi pentru Land Rover Defender: versiune de lux Outbound și motor V8 de 500 CP

Land Rover a lansat nu mai puțin de 3 ediții noi pentru modelul său de teren Defender. Astfel, SUV-ul de teren este disponibil acum și în versiunile Outbound, V8 și County Pack pentru varianta 130. Prima versiune transformă modelul într-un off-roader de lux, în timp ce a doua versiune aduce în premieră un motor V8 de 500 CP.
Marti, 25 Aprilie 2023 | Industrie

Land Rover se reinventează: Range Rover, Defender, Discovery vor deveni mărci proprii

Jaguar Land Rover, grupul care deține cele două mărci britanice de mașini de lux, anunță că marca Land Rover urmează să fie reinventată. Mai exact, numele Range Rover, Defender și Discovery vor fi transformate în mărci proprii.
Vineri, 21 Aprilie 2023 | Modele noi

Imagini cu viitorul Range Rover Sport SV: cel mai avansat model al mărcii

Constructorul britanic de automobile a publicat un teaser video cu viitorul Range Rover Sport SV. Acesta este descris ca fiind cel mai dinamic și avansat model al mărcii.
Joi, 20 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Primul Range Rover electric a fost confirmat. Comenzile, deschise la finalul anului

Land Rover a anunțat oficial când va lansa versiunea electrică a SUV-ului său de lux, Range Rover. Noul model va fi lansat abia în 2025, însă comenzile vor fi deschise începând cu finalul acestui an.
Luni, 27 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Jeep anunță un rival electric pentru Land Rover Defender: va fi „o mașină foarte capabilă"

Americanii de la Jeep pregătesc un nou model de teren care să fie un rival direct pentru Land Rover Defender. Noul model va fi botezat Recon și va fi unul electric, iar acesta promite performanțe bune în off-road, precum și un design unic.
Luni, 27 Februarie 2023 | Siguranta

Range Rover, a doua cea mai furată mașină în Marea Britanie. SUV-ul, refuzat de firmele de asigurări

SUV-ul de lux Range Rover este oficial a doua cea mai furată mașină din Marea Britanie. Din acest motiv, firmele de asigurări din această țară cer sume foarte mari pentru acest model, o problemă mare pentru cei care trăiesc în orașe mari ca Londra.
Joi, 09 Februarie 2023 | Modele noi

Până unde merg edițiile speciale: Land Rover a lansat un Range Rover de 280.000 de euro

Land Rover a pregătit o ediție specială exclusivistă pentru SUV-ul Range Rover, botezată Lansdowne Edition. Noul model primește culori specifice la exterior și interior, alături de unele butoane confecționate din ceramică. Prețul unui astfel de exemplar depășește 280.000 de euro.
Vineri, 03 Februarie 2023 | Industrie

Land Rover Defender este la mare căutare. Producția, sporită la uzina din Slovacia

Pentru a onora, la timp, comenzile în creștere pentru modelul Defender, britanicii de la Land Rover au sporit producția la uzina din Slovacia, acolo unde este asamblat modelul de off-road.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru