Fotospion

Miercuri, 26 Mai 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : BMW testează viitorul Seria 3 Touring

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu viitoarea generaţie a lui BMW Seria 3 Touring, ce va debuta undeva în anul 2012.
Joi, 20 Mai 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Audi testează viitorul S7

Viitorul Audi S7 este deja în teste, desi constructorul din Ingolstadt nu a lansat încă versiunea pe care acest model este bazat. Există posibilitatea ca A7 şi S7 să debuteze împreună pe piaţă în decursul anului viitor.
Miercuri, 19 Mai 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu Ford Mondeo facelift

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu Ford Mondeo facelift. Modelul este aşteptat să debuteze la Salonul Auto de la Paris şi primeşte o serie de modificări estetice, alături de motoare noi.
Miercuri, 19 Mai 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Imagini noi cu viitorul BMW M5 pe Nurburgring

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu BMW M5 F10 din timpul testelor de pe Nurburgring. De data aceasta, prototipul are alte jante şi o evacuare modificată.
Marti, 18 Mai 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Primele imagini cu Aston Martin DB9 facelift

A venit rândul lui Aston Martin DB9 să primească un facelift. Modelul este testat în Germania şi va debuta la Salonul Auto de la Paris din acest an cu o serie de modificări estetice subtile.
Luni, 17 Mai 2010 | Video

VIDEO: Viitorul BMW X3, spionat în Munchen

Viitoarea generaţie a lui BMW X3 a fost surprinsă în timpul testelor în Munchen. După cum puteţi vedea, modelul are dimensiuni exterioare cumparabile cu cele ale actualei generaţii X5.
Joi, 13 Mai 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Mercedes testează viitorul SLK

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini spion noi cu viitorul Mercedes-Benz SLK, un rival de cinste al lui BMW Z4.
Miercuri, 28 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Audi A7 in timpul testelor de la Nurburgring

Inginerii Audi au "scos" noul A7 pe circuitul de la Nurburgring pentru o sesiune intensiva de teste pentru a regla suspensia acestui model.
Miercuri, 28 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : BMW testeaza Seria 5 in versiunea hibrida

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini spion cu prototipul noului BMW Seria 5 F10 in versiunea hibrida.
Marti, 27 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Imagini spion noi cu Mercedes-Benz SL

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini cu prototipul viitorului Mercedes-Benz SL in timpul testelor de pe circuitul german Nurburgring.
Luni, 26 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Porsche testeaza facelift-ul lui 911 GT2

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini ale lui Porsche 911 GT2 facelift, realizate in timpul testelor de la Nurburgring.
Vineri, 23 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Audi testeaza noul R8 Clubsport

Audi testeaza o versiune mai performanta a lui R8 V10, intitulata Clubsport. Modelul a fost surprins de fotografii de la Carpix in momentul in care parasea orasul Nurburg, alaturat celebrului "Iad Verde".
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 22 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Viitorul Porsche Boxster se intoarce la Nurburgring pentru teste

Porsche testeaza din nou viitoarea generatie a lui Boxster pe Nurburgring, dupa o absenta indelungata. Noul prototip are toate panourile de caroserie schimbate, semn ca urmeaza o schimbare dramatica a perfromantelor si design-ului ale acestui roadster.
Joi, 22 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu Aston Martin V8 Vantage Roadster facelift

Englezii de la Aston Martin au realizat un facelift pentru modelul V8 Vantage Roadster. Acesta a primit un design mai proaspat, dar modificarile de la exterior sunt dificil de sesizat.
Joi, 22 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Viitorul BMW M5, surprins in timpul testelor din Germania

Inginerilor Pirelli le-a fost incredintat un BMW M5 F10 pentru testarea unor anvelope noi. Cu aceasta ocazie, fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu acest model in teste.
Miercuri, 21 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Imagini noi cu BMW 135is

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, un nou set de imagini spion cu cea mai performanta versiune a lui BMW Seria 1 testata la Nurburgring.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | Fotospion

Foto EXCLUSIV*: Mercedes testeaza noul CLS in versiunea AMG

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini spion ale viitoarei generatii Mercedes-Benz CLS 63 AMG in timpul testelor.
Luni, 12 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : BMW testeaza un nou prototip alimentat cu hidrogen

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele imagini ale prototipului BMW Seria 1 cu tractiune fata si tren de propulsie hibrid benzina-hidrogen.
Vineri, 09 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Imagini noi cu viitorul BMW Seria 6 Coupe

Automarket va prezinta primele imagini in miscare cu viitorul BMW Seria 6 Coupe in timpul testelor. Modelul a fost surprins in urma cu doua zile pe o platforma, iar inginerii BMW au inceput deja testele.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: BMW testeaza versiunea M a lui Seria 1 Coupe

Desi numele acestui model nu a fost inca anuntat oficial, cei de la BMW testeaza in continuare versiunea M a lui Seria 1, echipata cu un motor turbo de 350 CP.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Citroen, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru