FOTO EXCLUSIV* : Chevrolet testează viitorul Aveo Sedan

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 23.07.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion cu viitorul Chevrolet Aveo în versiunea Sedan. Deşi prototipul nu trădează originea vehiculului, grupul de hatchback-uri Aveo care însoţea acest prototip i-a trădat identitatea.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagini spion cu viitorul Chevrolet Aveo Sedan. Inginerii Chevrolet vor lansa acest model abia în 2011, dar testele de şasiu sunt făcute intens încă din vara acestui an pentru a pregăti acest model pentru lupta acerbă pentru supremaţie a segmentului B. În timp ce prima generaţie a lui Aveo este bazată pe o platformă dezvoltată în Coreea de Sud de cei de la Daewoo, noul model va fi realizat de inginerii americani în centrele proprii GM/Chevrolet. Ne putem aştepta ca noul model să fie un fenomen la nivel global, aşa cum se vrea şi viitorul Focus al rivalilor de la Ford.

Cel mai probabil, inginerii GM din Europa vor colabora cu divizia americană pentru a realiza un model de segment optim pentru toţi clienţii potenţiali ai acestora. În timp ce primele imagini prelucrate pe calculator prezintă un model extrem de agresiv cu jante de 19 inch şi bosaje ale aripilor umflate, viitoarea generaţie a lui Aveo va primi doar o parte din aceste elemente de design – aici ne referim doar la partea frontală şi la silueta generală, jantele de dimensiuni mari fiind excluse.

Inginerii Chevrolet testau atât versiunea Sedan, cât şi versiunea hatchback a lui Aveo în momentul în care au apărut în faţa obiectivelor fotografilor de la Carpix. Noul Chevrolet Aveo hatchback va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Paris, care va avea loc la începutul lui octombrie 2010.

Modelul Chevrolet îşi va face debutul pe piaţă în primăvara anului viitor.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (4)

  • Simona
    @Sebastian Toma ce modele din gama Chevrolet inca mai au platforme elaborate de vechiul Daewoo?Inainte sa fie preluat de GM 100%.Vad ca actualul Aveo este un exemplu...care ar mai fii? Cruze este facut tot de vechiul Daewoo? Dar Lacetti? Epica? Captiva?
    1 2
  • p
    "Vad ca actualul Aveo este un exemplu"

    N-ai inteles, nu e aceeasi plaforma, e platforma noua, Gamma II
    3 0
  • Simona
    nu ai inteles tu mai Thor! Ce actualul are Gamma 2? A inceput sa se vinda noul deja si nu stiu eu? Sebastian Toma vad ca inca nu ai raspuns....mai astept.Mersi
    0 0
  • @Simona
    Nici Cruze şi nici Captiva nu sunt realizate pe platforme Daewoo.

    Cât despre Lacetti şi Epica, cel mai bine întrebi Expertul Chevrolet de la secţiunea Întrebări şi Răspunsuri. Ai link aici

    http://www.automarket.ro/raspunsuri/zona-expert/leonard-nica-expert-chevrolet/4/intreaba/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru