FOTO EXCLUSIV* : Bentley testează Continental GT facelift

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 03.08.2010
Bentley pregăteşte lansarea lui Continental GT facelift. Modelul este testat de inginerii britanici pe şoselele şerpuite din Alpi.

Inginerii Bentley testează Continental GT facelift în Alpi. La nivel de design, modelul prezintă influenţe de la noul Mulsanne, în special la nivelul grilei faţă şi al blocurilor optice. Există posibilitatea ca blocurile optice faţă să integreze LED-uri pe post de lumini de poziţie de zi. Cei de la Bentley au schimbat şi bara de protecţie faţă pentru facelift-ul lui Continental GT, precum şi oglinzile laterale.

Profilul lui Continental GT s-a schimbat şi el subtil, începând de la aripile faţă şi continuând cu portierele. Gama de jante de aliaj a fost mărită prin adăugarea unor modele noi. Posteriorul lui Bentley Continental GT a fost şi el schimbat subtil printr-o nouă bară de protecţie faţă şi un set de stopuri noi. Linia generală a modelului nu a fost schimbată, iar dimensiunile caroseriei par să fie extrem de apropiate cu cele ale versiunii actuale a lui Continental GT.

În ceea ce priveşte gama de motorizări, nu există informaţii privind eventualele modificări pe care le-au operat inginerii din Crewe.

Actualul Bentley Continental GT dezvoltă 560 CP şi 650 Nm şi poate să atingă o viteză maximă de 318 km/h. În ciuda masei de 2.425 kilograme, modelul poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.8 secunde.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (4)

  • mda
    curge facelift-ul pe el...
    2 4
  • Mercedes S-coupe - ul se innoieste cam la 6-7 ani! poate ar trebui ca Bentley sa aduca un Continental nou...
    1 4
  • @ dany
    Acest Bentley Continental facelift va avea un nou motor, cutia de viteze automata in 8 trepte plus imbunatatiri ale trenului de rulare, etc .
    3 1
  • dany
    nu cred ca se simte nevoia inlocuirii acestui model,se tine destul de bine.modelele exclusiviste nu se schimba ca cele de volum la 5-7ani ci dureaza mai mult undeva la 8-10ani(vezi ex lu RR Phantom
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru