FOTO EXCLUSIV*: Imagini noi cu Aston Martin DBS

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 13.07.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion cu prototipul lui Aston Martin DBS facelift în timpul testelor pe circuit.

Noul Aston Martin DBS a intrat din nou în faţa obiectivelor foto ale celor de la Carpix. De data aceasta, supercar-ul din Gaydon era testat de inginerii Aston Martin pe circuitul de la Nurburgring. La fel ca în cazul seriei precedente de fotografii spion cu Aston Martin DBS facelift, modelul prezintă acelaşi tip de camuflaj şi aceleaşi modificări estetice. Cel mai probabil, vorbim de acelaşi prototip testat de inginerii Aston Martin.

După cum ştiţi, modificările operate de acest facelift se rezumă la partea frontală şi la posteriorul acestui model. Profilul nu a fost atins deloc de designerii englezi, în timp ce modificările aplicate părţii frontale sunt destul de subtile. Vorbim de un splitter aplicat barei de protecţie faţă şi de un set de fante de aerisire de dimensiuni mai mari pentru motorul V12 al acestui bolid. Nici până în acest moment nu a fost confirmat sau infirmat zvonul privind permiterea unor modificări la nivelul aerodinamicii lui DBS facelift în funcţie de preferinţele clienţilor şi de pachetele oferite acestora.

Motorul V12 de şase litri al lui Aston Martin DBS dezvoltă în cazul versiunii actuale 517 CP la 6.500 rpm.

Admisia acestui model beneficiază de un element special, inspirat din lumea motocicletelor de performanţă, care creşte debitul de aer primit de motor prin intermediul unui port de admisie controlat electronic, care se deschide la 5.500 rpm. Unele zvonuri anunţă o putere de 550 CP pentru versiunea facelift a lui Aston Martin DBS, dar acestea nu au primit nicio reacţie din partea celor de la Aston Martin.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

 

Comentarii (1)

  • Audi R8 V10 pe Nurburgring Nordschleife
    http://www.youtube.com/watch?v=0j40QJlBDUQ&feature=player_embedded
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru