FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu Aston Martin DBS facelift

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 22.06.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale lui Aston Martin DBS facelift.

Fotografii de la Carpix au surprins noul Aston Martin DBS facelift în timpul testelor. Modelul este echipat cu un motor V12 de şase litri şi întreaga caroserie este construită în jurul unităţii repsective. Montaţii A sunt limita până la care au mers designerii Aston Martin atunci când au redesenat facelift-ul lui DBS, fiind vorba de schimbări la nivelul capotei motor, blocurilor optice şi a barei de protecţie faţă.

Bara de protecţie faţă integrează un set de fante de aerisire şi beneficiază de un splitter. Potrivit unor zvonuri, cei de la Aston Martin le vor permite clienţilor să modifice aspectul exterior al maşinii pe care o vor cumpara în funcţie de preferinţe. Oficialii mărcii din Gaydon au refuzat să facă vreun comentariu privind noile posibilităţi de personalizare, dar aceasta ar fi singura explicaţie pentru multitudinea de elemente ce pot fi adăugate acestui model.

Pentru moment, modificările la nivelul propulsorului V12 sunt încă nedezvăluite – dacă există.

Există şansa ca această unitate să dezvolte aproximativ 550 CP. În versiunea actuală, unitatea dezvoltă 517 CP la 6.500 rpm şi beneficiază de un port special de admisie care îi oferă motorului mai mult aer odată ce trece de 5.500 rpm. Unitatea are un raport de compresie de 10.9:1 şi este aspirată natural. Aston Martin DBS a debutat în 2007 şi este precursorul lui Vanquish S.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru