Jeep

Luni, 26 Februarie | Modele noi

Noul Jeep Avenger 4xe, versiune mild-hybrid cu tracțiune integrală

Jeep a prezentat oficial o nouă versiune pentru modelul Avenger. Acesta se numește Avenger 4xe și primește un propulsor mild-hybrid, precum și tracțiune integrală.
Sambata, 24 Februarie | Industrie

Jeep Wagoneer S va fi cel mai rapid model din istoria mărcii. Electric, bineînțeles

Jeep vine cu niște planuri mărețe pentru viitorul apropiat, după cinci ani consecutivi de scădere a vânzărilor. Pentru 2025, cei de la Jeep vor să lanseze 5 modele noi și reactualizate, menite să extindă gama oferită.
Joi, 08 Februarie | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Jeep Renegade în Europa: instrumentar digital de bord

Jeep anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul Renegade în Europa. Lista include un instrumentar digital de bord, dar și un ecran nou pentru sistemul multimedia.
Miercuri, 31 Ianuarie | Modele noi

Imagini noi cu interiorul lui Jeep Wagoneer S: 4 ecrane în bord

Jeep a publicat o serie de imagini oficiale noi cu viitorul SUV electric Wagoneer S. Printre acestea sunt și câteva imagini cu interiorul noului model, care primește nu mai puțin de 4 ecrane în bord.
Luni, 22 Ianuarie | Intern

Prețuri Jeep Avenger, cu motor pe benzină, în România: start de la 22.500 de euro

Jeep Avenger, în versiunea cu motor termic, poate fi comandat în România. Prețurile încep de la 22.500 de euro cu TVA inclus.
Luni, 22 Ianuarie | Modele noi

Imagine nouă cu viitorul Jeep Wagoneer S electric: motor de 600 CP

Jeep a publicat o imagine oficială nouă cu viitorul Wagoneer S, primul model exclusiv electric al mărcii. Noul model va fi lansat oficial în acest an și va primi un propulsor de 600 de cai putere.
Joi, 21 Decembrie 2023 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Jeep Compass în Europa: peste 80 de sisteme de asistență noi

Jeep a pregătit câteva îmbunătățiri pentru modelul Compass în Europa. Printre acestea se numără nu mai puțin de 80 de sisteme de asistență noi, un sistem de conducere autonomă care funcționează pe toate tipurile de drumuri, dar și linii de echipare noi.
Marti, 05 Decembrie 2023 | General

Jeep Renegade a fost retras de la vânzare în SUA

Potrivit informațiilor din presă, Jeep Renegade a fost scos de la vânzare pe piața din Statele Unite. SUV-ul de dimensiuni mici rămâne disponibil în Europa.
Vineri, 10 Noiembrie 2023 | Modele noi

Jeep Avenger mild-hybrid debutează în Europa. Costă 26.200 de euro în România

Jeep prezintă versiunea mild-hybrid a SUV-ului Avenger. Aceasta poate fi deja comandată pe piețele europene, inclusiv în România.
Luni, 06 Noiembrie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Jeep Wrangler devine electric din 2028. Motor termic pe post de range extender

Jeep a anunțat oficial că viitoarea generație Wrangler va fi exclusiv electrică. Noul model va fi lansat în 2028, iar acesta va fi disponibil și într-o versiune cu motor termic pe post de range extender.
Marti, 12 Septembrie 2023 | Modele noi

Noul Jeep Wrangler facelift debarcă în Europa: două motorizări, inclusiv una convențională

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre versiunea europeană a lui Wrangler facelift. Acesta va fi disponibil în două versiuni, inclusiv una echipată cu motor convențional.
Joi, 07 Septembrie 2023 | Industrie

Jeep a comercializat 5 milioane de exemplare Wrangler

Constructorul american de automobile anunță o bornă importantă atinsă de celebrul Wrangler. Off-road-erul a atins 5 milioane de exemplare comercializate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Septembrie 2023 | Modele noi

Ediție de adio pentru Jeep Gladiator în Europa: V6 diesel cu 263 CP

Jeep prezintă ediția specială Gladiator FarOut Final Edition. Aceasta marchează finalul de carieră al acestui model pe piața din Europa și vine echipată cu un motor V6 diesel.
Miercuri, 23 August 2023 | General

Dacia ar putea fi repoziționată ca rival pentru Jeep în Europa

Potrivit unui oficial al Grupului Renault, există dorința ca marca Dacia să fie repoziționată în așa fel încât aceasta să fie un rival serios pentru Jeep în Europa. Astfel, constructorul de la Mioveni ar urma să se concentreze mai mult pe lansarea mai multor SUV-uri și modele de teren.
Miercuri, 24 Mai 2023 | Intern

Prețuri Jeep Avenger în România: start de la 38.900 de euro

Electricul Jeep Avenger poate fi comandat în România. SUV-ul este disponibil în 3 niveluri de echipare și pornește de la 38.900 de euro cu TVA inclus.
Joi, 27 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Prima imagine cu un nou Jeep electric. Ar putea fi mai mic decât Avenger

Constructorul american de automobile a publicat o imagine teaser cu al patrulea model cu zero emisii pe care intenționează să îl lanseze până în 2025. Ar putea fi vorba despre un model mai mic decât Avenger.
Marti, 11 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Primul Alfa Romeo electric va fi un SUV înrudit cu Jeep Avenger

Potrivit celor mai noi informații, primul Alfa Romeo electric va fi un SUV înrudit cu Jeep Avenger. Noul model va fi lansat în 2024 și ar urma să primească și o versiune cu motor pe benzină.
Joi, 06 Aprilie 2023 | Modele noi

Noul Jeep Wrangler facelift: design nou al grilei, linii de echipare noi și ecran central mai mare

Jeep a prezentat oficial noul Wrangler facelift în cadrul Salonului Auto de la New York. Noul model aduce ca noutăți o grilă cu un design nou, alături de o serie de linii de echipare noi, precum și un ecran central mai mare pentru sistemul multimedia.
Joi, 30 Martie 2023 | Concepte

Jeep prezintă 7 concepte noi în cadrul unui eveniment pentru pasionații de off-road

Americanii de la Jeep au dezvăluit nu mai puțin de 7 concepte noi bazate pe modelele sale de serie în cadrul unui eveniment dedicat fanilor mărcii. Dintre acestea, 3 concepte au propulsoare hibride, iar unul este electric.
Luni, 27 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Jeep anunță un rival electric pentru Land Rover Defender: va fi „o mașină foarte capabilă"

Americanii de la Jeep pregătesc un nou model de teren care să fie un rival direct pentru Land Rover Defender. Noul model va fi botezat Recon și va fi unul electric, iar acesta promite performanțe bune în off-road, precum și un design unic.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru