Stiri Video

Luni, 08 Octombrie 2018 | TV: Reclame

VIDEO: Ken Block a pregătit clipul de lansare pentru noul joc video Forza Horizon 4: derapaje controlate și mult fum la Goodwood

Ken Block a mers la Goodwood pe domeniul lordului March pentru a filma clipul de lansare dedicat noului joc Forza Horizon 4. Americanul a venit "însoțit" de Hoonicorn V2, un Mustang din 1965 cu 1.400 CP sub capotă. Jocul este disponibil pe Xbox One și PC.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa B, surprinsă în timpul testelor: monovolumul debutează în 2 octombrie

Mercedes-Benz va prezenta noua generație Clasa B în cadrul Salonului Auto de la Paris. Un prototip a fost surpins în timpul testelor desfășurate în Germania, dar exemplarul filmat de spioni "nu purta" prea multe elemente camuflate.
Joi, 27 Septembrie 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Teaser nou cu viitorul BMW Seria 3: modelul producătorului german a fost filmat pe linia de asamblare

BMW continuă campania de promovare a noului Seria 3. De această dată, nemții au publicat un scurt clip în care sedanul de clasă medie este filmat pe linia de asamblare. Noua generație Seria 3 va fi prezentată în 2 octombrie în cadrul Salonului de la Paris
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | TV: Diverse

VIDEO: Americanii știu să facă spectacol: derapaje controlate pe Nurburgring într-un Mustang RTR de 900 CP

Pilotul Vaughn Gittin Jr. nu a căutat turul perfect pe Nurburgring. Alături de un Ford Mustang RTR de 900 CP, americanul a parcurs cei 20.81 de kilometri ai Iadului Verde executând doar derapaje controlate.
Duminica, 23 Septembrie 2018 | TV: Comparative

VIDEO: 12 sportive se întrec pe un sfert de milă: Porsche 911 GT2 RS față în față cu McLaren 720 S sau Aston Martin Vantage

Motor Trend a pregătit un nou drag race impresionant. La start au fost aliniate următoarele modele: McLaren 720S, 911 GT2 RS, Huracan Performance, Corvette ZR1, BMW M5, Vantage, Stelvio QV, TT RS, Challenger RT, Mustang GT, Stinger GT și Civic Type R.
Luni, 17 Septembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa B, surprinsă în timpul testelor: interior modern și mai mult spațiu pentru toți pasagerii

Surse apropiate Mercedes-Benz spun că noua generație Clasa B va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Paris. Monovolumul va avea un design agresiv, va prelua elementele de interior oferite în prezent pe Clasa A.
Luni, 17 Septembrie 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Teaser nou cu SUV-ul electric Audi e-tron: detalii cu camerele video care înlocuiesc oglinzile laterale

Audi a publicat un teaser video nou cu viitorul SUV electric e-tron. De această dată, nemții scot în evidență camerele video care înlocuiesc oglinzile laterale și care sunt disponibile opțional. SUV-ul e-tron poate fi rezervat și pe piața din România.
Duminica, 09 Septembrie 2018 | TV: Comparative

VIDEO Vechea gardă vs. noua gardă: duel pe linie dreaptă între VW Up! GTI și un VW Golf 2 GTI

Un duel interesant între două modele sportive accesibile ale epocii lor: actualul Volkswagen Up! GTI versus un Golf 2 GTI din 1987. Cine câștigă într-o întrecere în linie dreaptă?
Sambata, 08 Septembrie 2018 | TV: Underground

VIDEO: BMW a inventat "Orașul M": o utopie dedicată pasionaților de mașini sport

"Unde prea mult este exact ce trebuie". Acesta este motto-ul noului "M Town", un oraș utopic pe care BMW l-a inventat și în care germaniin îi invit pe toți pasionații mașinilor sport.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S, surprinsă în timpul testelor: modelul va fi prezentat în 2019

Mercedes-Benz va prezenta noua generație Clasa S la finalul lui 2019, urmând ca debutul comercial să aibă loc în 2020. Modelul nemților va integra sisteme autonome de nivel 3 și o tehnologie pentru recunoașterea gesturilor.
Joi, 30 August 2018 | TV: Trailere

VIDEO: Încă un teaser pentru Volkswagen T-Cross: germanii oferă indicii pentru designului nou SUV

Volkswagen a publicat un teaser video în care explică unele elemente de design exterior și interior pentru viitorul T-Cross, SUV-ul care se va lansa pe piață în toamna acestui an.
Joi, 30 August 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Noua generație BMW Seria 3, spionată pe Nurburgring: nemții testează versiunea M340i

Pregătirile pentru lansarea noului BMW Seria 3 au intrat în linie dreaptă. Nemții au publicat imagini realizate în timpul testelor, dar și câteva detalii cu privire la tehnologiile pregătite. Acum, versiunea M340i a fost surprinsă pe Nurburgring.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 28 August 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Audi RS Q3, spionat pe Nurburgring: SUV-ul de performanță ar putea debuta în 2019

Noua generație Audi Q3 a fost prezentată la finalul lunii trecute. Cea mai potentă versiune oferă 230 CP, însă lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Nemții pregătesc versiunea de performanță RS Q3 care ar urma să primească motorul de 2.5 litri de 400 CP.
Luni, 27 August 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Audi RS Q8 a fost surprins în timpul testelor: SUV-ul de performanță este așteptat în 2019

Audi testează viitorul RS Q8 pe circuitul de la Nurburgring. Modelul este așteptat în 2019, iar conform zvonurilor, sub capota SUV-ului de performanță se află un sistem hibrid de propulsie de 680 de cai putere.
Joi, 23 August 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: BMW X3 M, surprins în timpul testelor de pe Nurburgring: SUV-ul de performanță ar putea debuta până la finalul anului

Viitorul BMW X3 M a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring. Conform zvonurilor, SUV-ul de performanță va avea 450 CP și va fi prezentat până la finalul anului. Aceleași surse sugerează și lansarea unei versiuni X3 M Competition de 475 CP.
Miercuri, 15 August 2018 | TV: Istorice

VIDEO: Evoluția lui Mazda RX-7: 4 minute alături de legendarul model japonez

De-a lungul anilor, Mazda RX-7 a reușit să trezească admirația multor pasionați din domeniul auto. Modelul a fost apreciat la nivel global, iar Mazda ar putea lansa în 2020 un urmaș al lui RX-7 dezvoltat pe baza conceptului RX Vision din 2015.
Marti, 14 August 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: BMW X7, surprins în timpul testelor pe circuitul de la Nurburgring: SUV-ul cu 7 locuri va fi prezentat la finalul anului

În urmă cu câteva zile, BMW a publicat un clip filmat în timpul testelor efectuate de X7 în Suedia și Africa de Sud. Acum, SUV-ul cu 7 locuri pregătit de nemți a fost spionat în timpul testelor realizate pe circuitul de la Nurburgring.
Vineri, 10 August 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Porsche 911, surprinsă în timpul testelor: modelul ar putea debuta în octombrie

Viitorul Porsche 911 a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe o autostradă din Germania. Conform surselor, modelul va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris, urmând ca debutul comercial să aibă loc în prima parte a anului viitor.
Marti, 07 August 2018 | TV: Istorice

VIDEO: Evoluția lui Toyota Supra: 4 minute alături de legandarul model nipon

De-a lungul anilor, Toyota Supra a reușit să trezească admirația multor pasionați din domeniul auto. Noua generație va fi prezentată până la finalul anului curent, iar japonezii pregătesc și o motorizare cu șase cilindri în linie de 340 CP.
Marti, 07 August 2018 | TV: Filme Spion

VIDEO: Mercedes-Benz testează viitoarea generație CLA: modelul debutează în 2019

Viitorul Mercedes CLA a fost surprins în timpul testelor. Modelul producătorului german va fi lansat în 2019 și va împrumuta tehnologiile de pe noul Clasa A. Tot în 2019, gama de compacte a constructorului german ar urma să îmbogățească și cu SUV-ul GLB.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru