Lancia

Sambata, 27 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Lancia lanseaza Ypsilon Elle Edition la Geneva

Producatorul auto italian Lancia va lansa la Salonul auto de la Geneva editia limitata a modelului Ypsilon, denumita Elle Edition, botezata dupa celebra publicatie pentru femei.
Marti, 16 Februarie 2010 | Industrie

Alfa Romeo revine pe piata din Statele Unite in 2012

Sergio Marchionne a declarat ca Alfa Romeo va reveni pe piata din Statele Unite in urmatoarele 24 de luni, ajutata fiind si de parteneriatul cu Chrysler.
Miercuri, 20 Ianuarie 2010 | Industrie

Marchionne: Chrysler si Lancia for fuziona pana la sfarsitul anului

Fuziunea dintre Lancia si Chrysler va avea loc in decursul acestui an, iar marca americana va disparea de pe piata din Europa, in timp ce produsele acesteia vor fi vandute sub sigla Lancia.
Luni, 18 Ianuarie 2010 | Industrie

Uzina care produce Lancia Ypsilon se inchide definitiv in 2011

In ciuda protestelor din ce in ce mai dure ale sindicalistilor, Sergio Marchionne confirma inchiderea uzinei din Sicilia care produce Lancia Ypsilon.
Miercuri, 23 Decembrie 2009 | Modele noi

Chrysler prezinta o versiune electrica a lui Fiat 500 la Detroit

Fiat 500 va fi prezentat in versiune electrica la Salonul Auto de la Detroit in cadrul standului Chrysler. Alaturi de acesta va fi prezenta toata gama 500 a italienilor de la Fiat.
Luni, 07 Decembrie 2009 | Modele noi

Unele modele Dodge vor fi vandute sub sigla Fiat in Europa

Modelele mass-market de la Dodge vor fi vandute in Europa sub sigla Fiat. Muscle-car-urile Challenger si Charger vor face exceptie de la aceasta regule, acestea urmand sa poarte in continuare sigla Dodge.
Luni, 07 Decembrie 2009 | Video

Top Gear: "Lancia este brandul cu cele mai multe modele legendare"

Cel mai nou episod al show-ului britanic Top Gear a prezentat publicului modelele care au facut din Lancia, constructorul cu cele mai multe creatii legendare din istoria automobilului.
Duminica, 06 Decembrie 2009 | General

CEO Chrysler: “Acest film a fost creat in cinstea celor care lupta pentru pace”

Oliver Francois, directorul executiv al Chrysler a declarat ca noul spot publicitar al lui 300 a fost creat in cinstea celor care lupta pentru pace.
Vineri, 04 Decembrie 2009 | General

Modelele Lancia ar putea fi vandute sub logo-ul Chrysler

Fiat si Chrysler ar putea pune la punct o noua strategie, conform careia brandul american se va extinde pe piata europeana cu ajutorul unor modele Lancia.
Luni, 16 Noiembrie 2009 | Industrie

Fiat va mari productia din Italia cu 40%

In ciuda faptului ca va inchide o fabrica in Sicilia, Grupul Fiat va mari productia anuala cu 40% la fabricile din Italia. Acest lucru va fi realizat prin marirea productivitatii la sase uzine italiene.
Joi, 05 Noiembrie 2009 | Industrie

Modelele Chrysler si Dodge vor fi vandute la noi sub siglele Lancia si Fiat

Odata cu disparitia marcilor Chrysler si Dodge din Europa, viitoarele generatii ale modelelor americane vor fi vandute sub siglele Lancia si Fiat.
Marti, 03 Noiembrie 2009 | Industrie

Jeep va ramane singura marca a concernului Chrysler in Europa

Exista anumite voci care anunta modificari serioase in cadrul concernului Chrysler. Marca Jeep va fi singurul brand din acest concern care va fi prezenta in Europa, in timp ce Chrysler si Dodge vor fi integrate in Grupul Fiat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Economic

Fiat a inregistrat profit pe cel de-al treilea sfert al anului 2009

Divizia de constructie a automobilelor din Grupul Fiat a reusit sa revina pe profit dupa o perioada dificila. Acestia au reusit sa depaseasca asteptarile interne ale analistilor italieni, inregistrand un profit de 155 milioane de euro.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Industrie

Lancia Delta ar putea ajunge in SUA sub logo-ul Chrysler

Chrysler se pregateste sa atace segmentul premium compact din Statele Unite cu un model italian popular in Europa, si anume Lancia Delta. Americanii ar urma sa vanda hatchabck-ul cu logo-ul Chrysler.
Joi, 08 Octombrie 2009 | Intern

Autoitalia a deschis un nou showroom si service pe soseaua Colentina

Iubitorii marcilor italiene reprezentate de Autoitalia in Romania - Fiat, Alfa Romeo si Lancia - au la dispozitie de ieri un nou complex integrat, aflat pe soseaua Colentina din Bucuresti.
Marti, 06 Octombrie 2009 | Industrie

Chrysler si Lancia vor imparti platforme in viitorul apropiat

Pe viitor, Chrysler si Lancia vor crea modele pe platforme comune. Pentru a asigura acest lucru, presedintele marcii Lancia a fost numit si sef al marcii Chrysler.
Joi, 17 Septembrie 2009 | General

Designerul Elio Zagato s-a stins din viata

Celebrul designer si pilot Elio Zagato a decedat din cauze naturale la varsta de 88 de ani. Elio Zagato era seful celebrei case de design care ii poarta numele.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

FRANKFURT LIVE: Italienii au venit cu Punto facelift si Maserati Gran Cabrio

Standul grupului Fiat a fost, ca in fiecare an, dominat de prezente feminine cuceritoare si de premiere importante. Faceliftul actualului Grande Punto si varianta decapotabila a lui Maserati Gran Turismo sunt doar cateva din noutati.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Modele noi

Fiat Bravo ar putea primi o versiune de 220 CP in 2010

Modelul Fiat Bravo ar putea primi o versiune mai puternica in anul 2010, care va beneficia de tehnologia Multiair si va dezvolta circa 220 CP.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | Modele noi

Lancia vine la Frankfurt cu Ypsilon Elle

Lancia va prezenta o editie speciala a modelului Ypsilon la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul a fost creat in colaborare cu celebra publicatie Elle.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru