Lancia lanseaza Ypsilon Elle Edition la Geneva

De Iulian Cazacu
Publicat Sambata, 27.02.2010
Producatorul auto italian Lancia va lansa la Salonul auto de la Geneva editia limitata a modelului Ypsilon, denumita Elle Edition, botezata dupa celebra publicatie pentru femei.

Lancia va lansa la Geneva seria limitata Elle Edition a modelului Ypsilon. Aceasta este inspirata de revista Elle, una din cele mai cunoscute publicatii dedicate femeilor. Modelul a fost prezentat public anul trecut la Salonul Auto de la Frankfurt. Editia limitata a lui Ypsilon Elle beneficiaza de o serie de caracteristici proprii, cum ar fi o nuanta deosebita si o serie de accente cromate, amplasate pe diferite elemente de caroserie.

Ypsilon Elle Edition a primit o nuanta speciala de roz pentru caroserie, interior din piele si alcantara in doua nuante si detalii cromate, atat la interior cat si la exterior. Un detaliu interesant este inscriptia "Je ne saurais vivre sans elle" ("Nu as sti sa traiesc fara ea/Elle").

Jantele de 16 inch sunt vopsite in aceeasi culoare ca si restul caroseriei, dar cu finisaj mat. Lancia Ypsilon Elle Edition va fi disponibila doar pe cateva piete din Europa. Lancia Ypsilon Elle este vopsita intr-o nuanta metalizata de roz, care beneficiaza de un lac deosebit, care ii confera un finisaj extrem de lucios.

Via | 4wheelsnews.com

Comentarii (3)

  • mai rar iti este dat sa vezi ceva atat de oribil...italian design!
    4 10
  • este superba , ca sa nu va suparati!
    6 1
  • Posibil ca in realitate sa arate mai bine, in poze cand o vad ma gandesc ca e dric
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru