Stiri Video

Joi, 23 Iulie 2015 | TV: Tuning

VIDEO: Cel mai rapid Nissan GT-R din lume își arată capacitățile pe pistă

AMG Alpha Omega, cel mai rapid Nissan GT-R din lume, ne arată ce poate să facă o mașină de 2.000 CP pe o pistă de liniuțe. După cei 402 metri regulamentari, viteza atinsă este de 310 km/h, atinsă în 7.48 secunde.
Miercuri, 22 Iulie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Test-drive cu noul Audi R8 pe circuit

Jurnaliștii publicației britanice AutoExpress au avut ocazia de a testa noua generație a supercarului Audi R8 pe circuit. Analiza lor este rezumată într-un clip sugestiv.
Miercuri, 22 Iulie 2015 | TV: Underground

VIDEO: Înfruntare neortodoxă la "liniuțe": un Volkswagen Passat modificat se întrece cu un Ferrari 458 Italia

În mod normal, o "liniuță" între un bătrân Volkswagen Passat diesel și un Ferrari 458 Italia are un singur deznodământ. Lucrurile se schimbă dramatic cu un proprietar pasionat, care modifică la maximum motorizarea diesel a Passat-ului său.
Miercuri, 22 Iulie 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Cascadă de maşini în trailerul noului film James Bond: Spectre

Noul film din seria James Bond va găzdui maşini foarte interesante. În centrul atenţiei va sta Aston Martin DB10, un prototip unicat creat special pentru acest film şi care probabil va sta la baza designului viitoarelor modele ale mărcii.
Miercuri, 22 Iulie 2015 | TV: Underground

VIDEO: "Liniuţă" între ecologişti sport: Tesla Model S vs. BMW i8

Cât de mult contează faptul că modelul electric Tesla Model S dispune de întreg cuplul încă de la prima apăsare a pedalei? Şi cât contează asta în duelul cu BMW i8, un hibrid sportiv care arată ca venit din altă lume?
Marti, 21 Iulie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: Demonstraţie: 8 km/h în minus îţi pot salva viaţa

Între 60 şi 68 de kilometri pe oră nu pare să fie o diferenţă radicală. Poliţia din Australia ne demonstrează însă cum cei 8 km/h pot să-ţi salveze viaţa la nevoie.
Marti, 21 Iulie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Cât de greu de desparţi de prietenul tău cu volan atunci când îl schimbi cu altul?

Cea mai viralizată reclamă a săptămânii în SUA le aparţine celor de la Nissan, care au reuşit să pună puţină emoţie în despărţirea dintre un şofer şi maşina sa.
Marti, 21 Iulie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Tommi Mäkinen testează o variantă 4x4 a lui Toyota GT86

Pilotul Tommi Mäkinen, proaspătul șef al echipei de WRC Toyota, a testat o variantă 4x4 a lui GT86. Iată-l pe cvadruplul campion mondial conducând prin pdurile din Finlanda.
Marti, 21 Iulie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Noul Mercedes GLE63 AMG Coupe impresionează ușor o jurnalistă britanică

Noul Mercedes GLE63 AMG Coupe, rivalul cu BMW X6M, a fost testat de Vicky Parrot, jurnalista publicației britanice Autocar. A fost nevoie doar de sunetul clasic AMG și de un cuplu impresionant pentru a impresiona.
Marti, 21 Iulie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Gymkhana pentru curieri: un magazin din Elveția ne arată cea mai rapidă livrare pe roți din lume

Un lanț de magazine din Elveția a ales să-și promoveze serviciul de livrare rapidă printr-un video realizat în stil Gymkhana. De data aceasta, protagonistul clipului este un vehicul comercial vechi produs de Chevrolet.
Luni, 20 Iulie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Test cu Renault Espace Initiale, versiunea premium a monovolumului francez

Jurnaliștii germani au avut ocazia să testeze versiunea de top Initiale a modelului Renault espace. Impresiile lor sunt rezumate în imaginile de mai jos.
Luni, 20 Iulie 2015 | TV: Tehnic

VIDEO: Ai văzut vreodată cum lucrează suspensia maşinii tale?

Un american a avut ideea de a monta camere GoPro sub maşină, pentru a sublinia forţele la care sunt supuse suspensiile în viaţa de zi cu zi. Imaginile sunt extrem de interesante.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 18 Iulie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: O Skoda Fabia Combi nu poate opri un elefant furios

Un elefant furios s-a răzbunat pe prima mașină care i-a ieșit în cale. Incidentul a avut loc în Danemarca, după ce angajatul unui circ ambulant a reușit să înfurie animalul.
Sambata, 18 Iulie 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Petrolicious ne aduce povestea unui proiect aparte: reconstrucția unui Ferrari 250 Testa Rossa din 1959

Peter Giacobbi, unul dintre inginerii implicați în crearea modelului DeLorean DMC-12, și-a dorit mereu un Ferrari 250 Testa Rossa. Și pentru că și-a putut permite unul original, și-a construit propriul exemplar.
Vineri, 17 Iulie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Lexus prezintă un nou teaser al skateboard-ului zburător

Lexus a prezentat un nou clip teaser al skateboard-ului său fără roți, numit Hoverboard. De data aceasta, este prezent și skateboarder-ul profesionist Ross McGouran, care s-a implicat la dezvoltarea prototipului.
Joi, 16 Iulie 2015 | TV: Tehnic

VIDEO: Vizită în uzina în care MAN produce cele mai mari motoare diesel din lume

Nemții de la MAN produc motoare diesel pentru numeroase aplicații, printre care se numără și vapoarele. Cum arată fabrica lor vedeți în clipul de mai sus.
Joi, 16 Iulie 2015 | TV: Tehnic

VIDEO: Vizită pe linia de asamblare a lui Porsche 918 Spyder

Deși producția lui Porsche 918 Spyder a fost finalizată, un clip care ne prezintă o vizită pe linia de fabricație a supercar-ului german nu strică niciodată.
Joi, 16 Iulie 2015 | TV: Tehnic

VIDEO: Cum sună prototipul unui BMW cu hidrogen

Prototipul pe care l-a folosit BMW să dezvolte sistemul său de propulsie cu pile de combustibil este subiectul unui clip promoțional al mărcii bavareze. Așa sună un BMW care merge cu hidrogen.
Miercuri, 15 Iulie 2015 | TV: Tehnic

VIDEO: BMW explică aplicarea fibrei de carbon pe noua generație Seria 7

Noua generație BMW Seria 7 a pierdut câteva kilograme față de modelul anterior, dar a câștigat rigiditate structurală. Totul mulțumită folosirii din abundență a fibrei de carbon.
Marti, 14 Iulie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Cum se rezolvă o dispută în trafic în Canada

Canada este o ţară renumită pentru calmul de care dau dovadă locuitorii săi. De astăzi, e şi ţara în care un ofiţer de poliţie rezolvă o dispută din trafic într-un mod mai puţin obişnuit.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru