Aniversari în Formula 1

Marele Premiu al Ungariei a marcat nu mai puţin de patru aniversari în Formula 1, “împărţite” frăţeşte în toate direcţiile: piloţi, echipe şi motoare.

Jenson Button a aniversat 200 de curse. Şi ce cadou mai bun îşi putea face decât o victorie spectaculoasă?

button_200

Nico Rosberg s-a mulţumit cu numai 100 de curse şi a împărţit sărbătoarea cu… un motor Mercedes GP. Motivul? A fost cursa cu numărul 100 pentru motoarele V8 de 2.4 litri.

rosberg_mercedes_100

Toro Rosso a sărbătorit 100 de curse în Formula 1 de la debutul din 2006.

tororosso_100

Trăgând linie şi glumind puţin, Button este de două ori mai experimentat decât Rosberg, decât întreaga echipă Toro Rosso şi decât motoarele V8 de 2.4 litri. Dar, pe un ton mai serios, este foarte probabil ca Button să iasă la pensie după retragerea motoarelor V8 din Formula 1.

2 comentarii la “Aniversari în Formula 1”

  1. Eusur spune

    Felicitari si lui Fernando Alonso care a implinit pe 29 iulie 30 de ani. La multi ani!

  2. Diesel spune

    Frumoase aniversari:), intr-adevar, Marele Premiu al Ungariei a insemnat atingerea unor momente de referinta in cariera lui Button si Rosberg. Le doresc mult succes in F1 si, inca o data, La multi ani Alonso!

    ps.Am vazut o poza de grup, realizata cu ocazia aniversarii lui Button, unde erau adunati impreuna, intr-o formula inedita, cativa piloti de F1:)..Alonso impreuna cu Hamilton. Lipseau pilotii Red Bull:)