Tanar si echilibrat

Dintre cei minim 6 piloti care si-au dat cu pararea despre debutul lui Alguersuari in Formula 1, cea mai pertinenta opinie a fost cea a lui… Sebastian Vettel, unul dintre cei mai tineri piloti din actualul pluton.

Recunoscut pentru “efervescenta” sa, germanul a fost singurul care a realizat ca aparitia unui pilot precum Alguersuari in Formula 1 are drept cauza principala interzicerea testelor din martie pana in decembrie.

Cand cel mai tanar pilot castigator de Grand Prix face o astfel de declaratie, poti sa spui ca tinerii piloti din Formula 1 au mult mai multa coloana vertebrala decat marile “staruri” care ocupa locuri sigure la echipe cu pretentii. Si asa este un motiv suficient de bun pentru care cred ca Alguersuari nu se va face de ras in Formula 1. As indrazni chiar sa-l contrazic pe Jenson Button si sa spun ca spaniolul are sanse sa se descurce mai bine decat Sebastien Bourdais, cvadruplul campion de ChampCar.

In rest, sa-l lasam pe Felipe Massa sa-si manifeste public frustrarile pentru prezenta “ingratului” Alguersuari pe grila de start, amintindu-i ca drumul sau pana la Ferrari nu a fost presat numai cu lapte si miere.

Etichete: / /

Un comentariu la “Tanar si echilibrat”

  1. Matrixu spune

    ehh..mai uita omul cate monoposturi a distrus si norocul lui Sauber ca le platea Ferrari. Mie personal mi-a placut pustiul. A mers chiar foarte bine pentru unul care de abia azi putem spune ca s-a urcat intr-o masina de F1.