Invincibilii

Sunt cei mai buni pe circuitele de viteză. Sunt cei mai buni pe circuitele lente. Sunt cei mai buni indiferent de apăsarea aerodinamică solicitată de un circuit. Sunt cei mai buni şi pe căldură sufocantă şi pe răcoare. Sunt cei mai buni în calificări indiferent de condiţii.

Dacă până acum ne întrebam în fiecare weekend CINE va reuşi să învingă Red Bull în calificări, cred că a sosit momentul să ne întrebăm CÂND va fi învinsă echipa lui Dietrich Mateschitz.

Eu unul mărturisesc că nu am încă un răspuns. Poate mă ajutaţi voi cu o sugestie.

7 comentarii la “Invincibilii”

  1. cobra spune

    chiar la startul de maine va fi prima infrangere. kubica si massa vor veni peste ei

  2. ally_great spune

    Anul viitor :) Dupa extrem de multa munca depusa, merita sa fie aici! Si imi doresc sa castige ambele campionate si sper ca au resursele necesare pentru a o face.

  3. Daniel Popescu spune

    cobra, eu ma refeream strict la calificari. E suficient sa aruncam o privire pe clasament sa aflam cine i-a invins in curse. Desi s-au batut mai mult singuri…

  4. dr_fritz spune

    Intr-adevar, dominatia celor de la Red Bull in calificari este de necontestat. Nu ma astept ca cineva sa le ia fata mai devreme de mijlocul sezonului…asta daca nu au probleme sau fac vreo greseala. Interesant insa ca diferenta este mult mai mica in timpul curselor fata de Ferrari si McLaren…oare de ce?

  5. gyke13 spune

    @daniel
    ok! te referi la calificari!
    dar clasamentul nu-ti da puncte pentru calificari! si vei vedea la sfasitul campionatului ca nu a fost suficient sa fie cei mai rapizi in calificari…

  6. ctlnmihai spune

    Nu sunt invincibili..Daca ne uitam la problemele de fiabilitate ale monopostului Red Bull care n-au fost putine
    putem afirma lucrul acesta…Invincibil a fost monopostul Ferrari din perioada 2000-2004 cand practic ne rugam sa vedem o defectiune .. despre acel monopost putem vorbi ca a fost perfect.In sezonul actual niciun monopost nu este perfect..Ca Red Bull are cele mai putine minusuri e o alta problema

  7. 91Schumi06 spune

    @dr_fritz se alearga cu rezervorul aproape gol,ei doar in conditiile astea sunt foarte rapizi,dar e de laudat performanta lor.Numai ca din 5 pole-uri au transformat in victorie doar 2,ceea ce ridica anumite semne de intrebare.Sa vedem ce va fi azi.