Bancul zilei

Ar suna cam aşa:

Întrebare: Cum poate Red Bull să evite un nou incident pe pista intre Webber şi Vettel, dacă cei doi pleacă în cursa de pe locurile 2 şi 3?

Răspuns: Îi schimbi lui Webber cutia de viteze şi-l retrogradezi cu 5 poziţii pe grila de start.

Context.

Etichete: / /

16 comentarii la “Bancul zilei”

  1. Paul spune

    Unde se pot vedea Hd sau la o calitate buna cursele de F1, gratis? Azi m-au facut cu nervi grav de tot comentatorii astia 2….

  2. octav spune

    Stai la rand :)
    Nu avem de ales si vom mai suporta inca 2 ani acesti comentatori. De ce? Simplu: detin drepturile de F1 pentru Romania si au negociat cu TVR comentariul la pachet!
    Micky ii recomanda lui Schumi sa aleaga ce face mai departe, adica sa cam renunte. Ce sa mai spui la asta?

  3. Johann spune

    pe RTL cu un receiver digital hd, referitor la banc e cel mai bun pe ziua de azi, felicitari , webber a incercat ceva dar se pare ca n-a mers, asta e mai sunt curse

  4. Daniel Popescu spune

    @octav: Adica TVR are drepturile pentru F1 pana in 2012 inclusiv?

  5. diesel spune

    misto glumita:), uite ca, au reusit pana la urma. Vettel in fata lui Webber:).Da, astia doi au intrecut limita. N-am mai injurat demult…

  6. octav spune

    Nu Daniel!
    Cei 2 au drepturile pana in 2012 si le dau cui da mai mult in fiecare an. E simplu de tot, anul asta a fost anul in care TVR a dat cu banul. Putem sa facem jde mii de petitii online ca degeaba, nu scapam de ei!
    Ca si idee: Micky nu e un om rau, este chiar agreabil, de multe ori se duce pe banii lui pe la un MP de F1, e chiar inteligent, dar nu le are cu comentariile.

  7. diesel spune

    octav-de acord cu comentariul tau

  8. scuderia spune

    tare bancu…deci azi a curs cu injuraturi…infecti domnule

  9. roxana spune

    la un asemenea banc chiar nu m-as fi gandit :) ) felicitari creatorului! :) )
    eu zic sa-i nu-i mai bagati atat in seama pe dragii nostri comentatori. Eu am renuntat de mult sa ma mai enervez si sa le iau ca atare toate aberatiile. N-am altceva ce sa fac, decat sa rad de ei. De exemplu, azi Miki a afirmat ca Trulli e penibil. Cum sa mai judecam acest lucru? trebuie sa invatam sa radem de idioteniile lor, sa nu ne mai enervam tot timpul. Inveseliti-va! :) )

  10. Edi spune

    1. Bancul e tare.
    2. Comentariile – execrabile. Pareri personale de amatori, neatenti…
    3. Cursa – excelenta. A fost cu mult peste celelalte din acest sezon. Multe depasiri pe pista uscata. Circuitul sa traiasca…

  11. Flavius spune

    Daniel, ar trebui sa scrii un articolo cu cele mai mari gafe ale comentatorilor tvr la F1 si cu cele mai enervante commenturi ale lor.
    Doar o sugestie :P bafta in continuare

  12. Andrey spune

    Cum sa te mai superi pe micky si colegu lui? au tot tinut’o cu vibratoarele cursa trecuta :) ) stiu ca nu e o alta traducere buna, dar totusi cand auzi ca hulkenberg ‘a incalecat vibratoarele’ nu ai cum sa nu razi :D
    ontopic: destul de tare bancul, pacat de webber ca i-au bagat o strategie proasta si a trebuit sa traga de cauciucurile lui

  13. Paul spune

    @roxana: I-au facut penibili pe: Truli, Schumacher, Massa, Hulkenberg…si mai de aproape toti aveau ceva de comentat. Din aceasta cauza m-am scarbit de ei! Astia se cred atotstiutori!

  14. Bady spune

    Bancul e bun. In schimb de comentarii am scapat, cum urmaresc cursele la vecinii maghiari care chiar mai stiu ce se intapla pe acolo (se documenteaza). Nu inteleg eu chiar tot dar sunt mai linistit, mai informat. Culmea acesti comentatori stiu sa deosebeasca coechipierii, ce caucicuri a incaltat fiecare concurent, etc. Numai cand sunt cateva momente de reclame mai trec sa vad imagi la TVR si … imi pare rau, deci that’s all guys.

  15. roxana spune

    @paul, stiu. Eu nu ma mai enervez si nu mai ripostez de mult. Ambii Miki si Viki sunt suparati rau de tot pe viata, cel putin Miki e foarte invidios (nu mi-am dat seama de ce pana acum), d-aia ii tot critica pe toti. Sunt foarte putin interesati de ceea ce fac, li s-a scarbit sa tot cometeze, dar n-ar pleca de acolo nici morti. Sunt mai greu de dat jos decat guvernu Boc.

  16. mad79 spune

    se poate urmari BBC,si daca nu esti din Anglia!!!
    foloseste VLC player,iar de pe http://www.myp2p.eu descarca UKTV.Acolo gasesti BBC si multe alte canale din UK,dar daca nu merge se poate opta pentru situl http://www.viewtv.co.uk