Vettel, viitorul campion

Pe langa ploaia cazuta din cer, Monza a fost si martora unei ploi de epitete la adresa lui Sebastian Vettel, dupa victoria de senzatie obtinuta de german in Italia.
Presa, coechipierii, sefii sai, dar si reprezentati ai echipelor de top au avut numai cuvinte de lauda la adresa performantei sale, catalogandu-l drept un viitor multi-campion mondial.
Pilotul care a avut ghinionul de a abandona de 3 ori in primul tur din primele patru curse a dominat fara drept de apel MP al Italiei. Cam asa ar suna un rezumat al acestui sezon pentru Vettel.
Oare ce s-ar fi intamplat acum pe piata transferurilor daca Vettel nu ar fi semnat inca cu Red Bull? Ganditi-va doar la BMW-Sauber, care cu siguranta l-ar fi dorit inapoi pentru anul viitor.
Insa adevarata provocare abia acum vine. Cota sa a crecut exponential si va fi cu siguranta in centrul atentiei in fiecare dintre cursele urmatoare. Depinde numai de el (si de ce-i vor oferi mecanicii, as adauga eu) sa demonstreze de ce este in stare.
Culmea este ca Red Bull, viitoarea sa echipa, are mari probleme in acest moment si ar fi pacat ca Vettel sa nu beneficieze de un monopost pe masura in 2009. Dar, asa cum a reusit sa-i ridice pe Toro Rosso, la fel ii poate ridica si pe Red Bull. Timpul va spune daca am sau dreptate.

Etichete: / /

6 comentarii la “Vettel, viitorul campion”

  1. kimifinish spune

    mare pacat ca a semnat cu red bull….acum putea sa vina la bmw unde are o masina cu care se poate lupta pentru victorii….oricum..,sper sa vina in 2 ani la o echipa de top..si sa nu isi mai prelungeasca contractul cu red bull dupa 2009….vettel va fii un nou schumi…cu toate ca nu o sa castige 7 titluri mondiale..dar cel putin 2-3 o sa castige….forza vettel

  2. Senna18 spune

    are un mare rival cred ca stiti despre cine vorbesc!!!!

  3. cobra spune

    care e acela ? nu vad pe nimeni sa-i faca fata in acest moment….daca te referi la hamilton , tuciuriul este mult sub

  4. Senna18 spune

    este mult sub? ???Hahaha sa vedem cine o sa iasa in urmatorii 3 sau 4 ani campion in f1 ma cobro si vb ok ????

  5. chiuchean spune

    Pune-l pe Hamilton intr-un monopost Toro Rosso si dupa aia fa comparatia cu Vettel….lo siento niño pero donde no hay ni Dios no pide…(Senna 18 )

  6. DRAKo spune

    Nu inteleg de ce trebuie pus Hamilton intr-o alta masina? E ca si cum ai pune un medic sa lucreze ca vidanjor! Cum sa stea intr-un toro roso?