Cursa germanului

Marele Premiu al Germaniei are toate sansele sa fie castigat de Sebastian Vettel. Motivele sunt in numar de doua si sunt extrem de simple:

- temperaturile de la Nurburgring vor oscila in jurul valorii de 20 de grade in toate cele trei zile ale competitiei.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca monopostul Brawn GP are deficiente majore intr-un astfel de mediu, intrucat Jenson Button nu are posibilitatea de a incalzi pneurile suficient de bine.

- exista sanse reale de ploaie inclusiv in ziua cursei.

Vettel a demonstrat ca este unul dintre cei mai buni piloti pe ploaie din Formula 1. Victoriile obtinute la Monza si Shanghai demonstreaza din plin acest lucru.

Singura speranta a lui Button este ca Ross Brawn sa fi identificat si remediat problemele monopostului BGP001 la temperaturi scazute. Pana vom afla acest lucru, Vettel este principalul favorit la victorie, astfel ca avem sanse mari ca sezonul sa fie relansat.

9 comentarii la “Cursa germanului”

  1. scuderia spune

    ar fii superba o victorie in fata faniilor…

  2. seby spune

    daniel schimba-ti te rog poza de la blog nu iti sta bine deloc

  3. ally_great spune

    Seb, ich druck dir die Daumen!

  4. hasu spune

    sa vedem, sa vedem, nu va grabiti ca mai sint si altii care stiu pe ploaie.Si apoi ocursa pe ploaie este imprevizibila.De ce nu ar putea cistiga si Kubica de exemplu.Sau SUTIL eventual……..

  5. wolful spune

    Sper, pentru binele campionatului, ca RBR va lua primele doua locuri. Si pentru relansarea acestuia nu ar fi rau ca si Ferrari sa plaseze macar o masina in fata celor de la Brown, care cam sufera pe piste reci.

  6. Johann spune

    WEBER E BUN PE LOAIE SA NU UITAM DE ALONSO, SPER SA PLOAIE ATAT CAT SA SE DESFASOARE CURSA

  7. scuderia spune

    …si massa s-a descurcat bine pe ploaie la sanghai…asa k nu este exclus nici el din lista…:P…pe bune..nu ii gluma.

  8. Andrei spune

    @Seby:

    Esti frustrat rau ca dl. Daniel ales poza aia? Poate vrei sa explici de ce nu ii sta bine deloc? Te-ai gandit ca ales aceasta poze pentru ca dansului ii place? Sau stai… poate dansul nu are preferinte si saracul… o sa-ti ceara tie sfatul sa alegi pentru el.

  9. Andrei spune

    Uitati de BMW anul acesta, masina lor este cea mai slaba din cele 4 care se luptau anul trecut. Renault poate poate mai scoate ceva asi din maneca, dar eu pariez doar pe Ferrari. McLaren sunt prea disperati dupa puncte si vor gresi foarte mult. Plus ca pilotii lor acum incep sa vada cum arata paharul gol si vom vedea greseli cu tona.