BMW, lideri la constructori!

Dupa trei etape din 2008, BMW-Sauber s-au instalat pe primul loc in clasamentul constructorilor! Si vor ramane acolo cel putin in urmatoarele trei saptamani!

Acesta este, poate, cel mai interesant aspect de luat in seama dupa cursa de duminica din Bahrain. I-am mai vazut pe Ferrari castigand curse, l-am mai vazut pe Massa triumfand la Sakhir, insa cu siguranta nu i-am mai vazut pe BMW pe primul loc la constructori!

Fara indoiala, este o performanta fantastica pentru o echipa infintata cu numai doi ani in urma pe scheletul Sauber. Robert Kubica si Nick Heidfeld au demonstrat, daca mai era nevoie, ca pot pune probleme marilor echipe in acest sezon. Chiar daca s-a vazut ca Ferrari au un monopost mai rapid, performantele BMW nu pot fi neglijate.

Va fi dificil pentru BMW sa lupte pentru titlul mondial, nici nu si-au propus asta, insa cu siguranta vor arbitra confruntarea dintre Ferrari si McLaren, atat la piloti, cat si la constructori. Primul loc in clasamentul constructorilor si locul 2 in clasamentul pilotilor, prin Nick Heidfeld, demonstreaza din plin acest lucru, chiar daca s-au disputat doar trei curse din acest sezon.

Vom avea oare un final de sezon mai incins decat anul trecut?

7 comentarii la “BMW, lideri la constructori!”

  1. biggy spune

    cel mai echilibrat sezon din ultimii n ani . . .

    nici nu stiu cand au mai fost 3 echipe cu punctaje asa echilibrate . . .

  2. petros spune

    Hai ca e un campionat foarte si frumos Merita urmarit Are suspans are de toate

  3. aaablongi spune

    BMW are asigurat locul 2 in campionatul de anul acesta.
    Incepand cu etapa viitoare lucrurile se vor aseza si nu cred ca vom avea parte de surprize pana la sfarsit.
    Eu vad un podium de genul 1.Ferrari ; 2. BMW; 3. McLaren

  4. razvan_franc spune

    Strans campionat.Asa da domne’. Era plictisitor cand ,,NR.ONE ” era, SCHUMI ,SCHUMI ,SCHUMI si iar SCHUMI

  5. zolitoth spune

    Superb,in sfirsit se mai baga cineva intre ferrari si mclaren. De mult asteptam acest lucru.

  6. sandrei spune

    mdea …o sa fie un campionat tare:D …astept imbunatatzirile celor de la renault la barcelona ..sper sa se cunoask:D..in rest sa ramana bmw acolo cat mai mult timp:D bafta

  7. ghiocalinalexandru spune

    da este un debut de sezon interesant ….dar ganditi…va ce ar fi fost daca si renault ar fi avut echipa de acum doi ani…….abia astept sa-si revina si renault…..chiar daca imi plac ferrari.