Singapore track

Chiar si privita la scara panoramica, configuratia circuitului din Singapore este grozava.

Ceea ce vedeti marcat cu albastru este traseul pe care il vor parcurge cei 22 de piloti pe parcursul celor 3 zile de antrenamente, calificari si cursa. In partea dreapta a fotografiei de mai jos se observa cateva poduri peste mare, care cu siguranta fac ca privelistea sa fie minunata.

Daca mai punem la socoteala faptul ca acest Grand Prix se va desfasura la lumina reflectoarelor, nu putem spune decat ca ne asteapta o cursa de neuitat.

Vom trai si vom vedea :)

singapore.jpg

Etichete:

3 comentarii la “Singapore track”

  1. eddy spune

    Chiar pare un circuit interesant, si este bine pt spectacol sa apara anual circuite noi pe care pilotii nu le cunosc inca. Anul acesta sunt 2 astfel de circuite dar parerea mea este ca cel din Singapore va fi mai dificil si ca circuit dar si ca si conditii de desfasurare avand in vedere ca, cursa va avea loc noaptea.

  2. cleo345 spune

    circuitul stradal pare ok dar depinde foarte mult de dimensiunile linilor drepte pentru a avea spectacol.

  3. Benneton spune

    Consider faptul ca circuitele nou introduse nu inseamna neaparat spectacol. Pe astfel de noi trasee sunt favorizati pilotii usor adaptabili iar astfel dispare spectacolul. Un traseu care se afla la cel putin al 3-lea sezon in F1 poate oferi un show senzational in intreaga companie de 22 de piloti si nu doar in plutonul fruntas.