Bun venit, Valencia!

Mai sunt numai cateva zile pana cand noul circuit stradal din Valencia va gazdui prima cursa de Formula 1.

Entuziasmul pilotilor este la cote maxime, fapt confirmat de declaratiile facute in avanpremiera MP al Europei. Totusi, numai unul dintre ei se va bucura la finalul cursei de duminica, in timp ce ceilalti vor fi nevoiti sa mai astepte cel putin un an pentru a-si trece in palmares o victorie pe noul circuit.

Stilul arhitectonic al cladirilor inconjuratoare, barierele de protectie si zonele largi de esapare fac ca acest circuit sa fie privit drept combinatia perfecta intre un circuit stradal si unul clasic.

Totusi, Valencia nu va fi decat o avanpremiera pentru cel mai importat eveniment al anului: cursa de la Singapore, prima din istoria F1 ce se va desfasura pe timpul noptii.

PS: Ne reintalnim aici, pe Automarket, in prima zi de antrenamente libere de la Valencia. Pana atunci, inspiratie maxima in alegerea itemilor ideali pentru stirile din saptamana premergatoare cursei! Sa fiti cuminti!

Etichete:

4 comentarii la “Bun venit, Valencia!”

  1. georgiana spune

    ar fi frumos sa castige kimi, asa ca o simetrie…ultima cursa castigata fiind in spania. Daca intr-adevar nu si-a pirdut motivatia acum e momentul sa o dovedeasca mai ales ca urmeaza apoi Spa unde poate castiga cu ochii inchisi.
    Go kimi!!!

  2. ally_great spune

    Cuminti, cuminti dar pana cand? :) )

  3. michelle_b spune

    si daca am fi, crezi ca ar fi de bun augur (stii zicala ca de bun esti prost ?) ? e mai bine sa NU fi cuminte :D . uite, ally deja s-a saturat sa fie cuminte…=))

  4. SpeedGeorge spune

    pana vineri acum :P .