MP al Plictiselii

Pe cat de impresionant a fost aspectul vizual al circuitului de la Valencia, pe atat de plictisitoare a fost cursa.

Am asteptat cu mare nerabdare cursa inaugurala de la Valencia, mai ales datorita configuratiei inedite a circuitului si a arhitectonicii din jur. Totusi, am fost dezamagit sa asist la o cursa foarte plictisitoare, in care singurele depasiri s-au petrecut fie la start, fie pe linia boxelor.

Practic, intre cele doua opriri la boxe nu a exista niciun eveniment important, cursa fiind animata pe final doar de incidentele in care a fost implicat Raikkonen.

Indraznesc sa spun ca, pentru prima oara dupa foarte mult timp, calificarile mi s-au parut mult mai interesante si mai spectaculoase decat cursa propriu-zisa. Asta pentru ca aveam un Vettel care se batea de la egal la egal cu granzii, aveam un Trulli care nici el nu se lasa mai prejos si aveam rasturnari de situatie in clasamente incat parca urmaream subtitrarea unui film.

Cei care au preferat sa asiste live la Bucharest City Challenge nu au pierdut prea mult.

Voua cum vi s-a parut Marele Premiu al Europei?

Etichete:

6 comentarii la “MP al Plictiselii”

  1. SpeedGeorge spune

    mie,cel putin mi s-a parut la fel de plictisitor… :(

    mi-a placut foarte mult calificarile…dar cursa cred ca ar putea fi desemnata cea mai plictisitoare cursa de F1 din acest sezon !!

  2. DRAKo spune

    Daca nu mi-ar placea sa privesc F1 as fi adormit cu siguranta la aceasta cursa. Foarte plictisitoare, sper sa nu mai fie alta asa de stearsa ca aceasta. Parca toata lumea primise indicatii sa nu depaseasca. Noroc cu Kimi ca a facut putin fum.

  3. andre spune

    poate nu ne-am uitat la aceasi cursa, dar ce o fost plictisitor in abandonul lui Alonso, care spera mult de la aceasta cursa fiind a 2-a cursa la el acasa, Kimi care a luat pe sus un mecanic care incerca sa-i faca plinu. Masa care mai ca nu l-a acrosat pe Sutil pe Pit Lane, si peorma a fost investigat de comisari (putea sa primeasca un Drive Trough linistit). Kubica a prins o punga de nailon (polietilena pt. altii) si in cateva ture a pierdut niste secunde pretioase. Si mai is altele, dar nu va traduc toata cursa. Faceti rost de inregistrarile video si poate in reluare nu o sa va para atat de plictisitoare!

  4. alexandra spune

    bine andre,dar ai vazut tu vreo depasire frumoasa?ceva interesant?ca eu sincer nu am vazut

  5. victor76 spune

    sa fim seriosi poate daca reinvie unicul pilot AYRTON SENNA mai o sa vedem depasiri si spectacol total

  6. michelle_b spune

    Chiar a fost plictisitoare cursa. Adica pentru o cursa de formula 1 cind te astepti la depasiri, strategii care sa te tina treaz, sa nu adormi. Da, au fost si incidente, dar nu astea dau farmec unei curse de F1. O singura idee m-a tinut “in tesniune” : cade sau nu motorul lui Massa :D ?