Honda Brawn GP

Baietii de la Honda i-au felicitat pe cei de la Brawn GP pentru victoria obtinuta in Australia. Nimic spectaculos in asta, pana la urma e vorba de ceva firesc daca ne gandim ca pana acum cateva luni fabrica de la Brackley era proprietatea lor.

“Suntem incantati sa vedem ca echipa noastra, alaturi de care am lucrat pana la finalul sezonului trecut, a obtinut aceasta victorie in circumstante foarte dificile. Felicitari echipei de Formula 1 Brawn”, spune comunicatul Honda.

Ceva imi spune totusi ca in viitorul nu foarte indepartat Honda va cumpara cel putin o parte din echipa. Pana la urma, toata lumea stie ca, neoficial, Honda finanteaza echipa chiar si in acest an… Asa ca sa nu ne miram daca vom vedea echipa Honda brawn GP pe grila de start.

Sigur, sa vedem mai intai ce planuri are Richard Branson. Virgin, ai legatura!

Etichete:

8 comentarii la “Honda Brawn GP”

  1. Bruno_Senna spune

    Virgin dat lovitura!!! asa se face marketing invatati ma rumanilor:))
    Poate HONDA revine ….da aici miroase a BERNIE’…buna afacere
    Apropo..Rubinho.poate sa isi implineasca visul!!!:)))) la apus de soare pardon cariera

  2. scuderia spune

    putine sanse sunt k sa mai revina honda…

  3. Cyrus spune

    Cred ca Honda a renuntat la echipa si din cauza rezultatelor slabe din anii precedenti, dar totusi ofera inca suport echipei. Cred ca e foarte probabil sa apara numele Honda ca partener pe masina Brawn

  4. Cristian spune

    La sfarsitul cursei de la Melbourne, Ross Brawn a multumit lui Mercedes pentru sprijinul acordat fara de care spune Ross Brawn masina sa nu era cea mai rapida . Ross Brawn a spus ca motorul Mercedes este mai puternic cu 60 CP decat motorul Honda din 2008 . Contractul dintre Brawn GP si Mercedes este valabil pentru intreg sezonul 2009 si mi-e greu sa cred ca Honda va reveni in 2010, nimeni garantand constructorului nipon ca masina din 2010 va fi cea mai buna . In plus datorita problemelor financiare Honda a anuntat azi ca nu va participa la editia din acest an a salonului de la FrankFurt .

  5. horted spune

    Adevarat, ar fi interesant sa apara numele Honda pe o masina propulsata (cu rezultate remarcabile) de motoare Mercedes. Nu stiu insa care dintre Honda sau Mercedes se va simti mai prost intr-o asemenea situatie.
    Adevarul e ca masina asta este creata de cei de la Honda sub comanda lui Ross Brawn, Honda a platit lunile de munca si in plus un sezon 2008 compromis.
    Acum, cat din performanta de azi a masinii BrawnGP se datoreaza excelentului motor Mercedes si cat designului masinii ramane sa analizeze cei care se ocupa cu asa ceva.
    Eu unul vad totusi o reactie a celor de la Mercedes la ideea asta cu Honda Brawn. Oare sa fie ceva de genul Brawn GP Mercedes Honda? Ar suna a mare disperare, dar in vremuri de criza se intampla multe, nu?

  6. PREOTU spune

    Ma intreb ce performante va face echipa Brawn GP la urmatoarea cursa de la MALAESYA?
    Ma refer aici la pilotii acestei echipe daca vor castiga anul acesta si celelalte curse?

  7. ctlnmihai spune

    O sa castige mai multe curse.

  8. hash3n2 spune

    Ramane de vazut ce se va intampla cu Brawn GP si restul echipelor care folosesc deflectorul la limita regulamentului. Probabil ca la intrarea Formulei 1 in Europa lucrurile se vor lamuri si balonul numit Brawn Gp se va sparge