10 teasere pentru McLaren MP4-25

McLaren a decis sa ofere informatii cu lingurita cu privire la detaliile monopostului MP4-25, care va fi lansat in 29 ianuarie, cel mai probabil la Woking.

Britanicii au anuntat ca vor posta in fiecare zi pe contul oficial de Twitter cate o fotografie cu una dintre componentele noului monopost. Prima fotografie a fost publicata in cursul acestei dimineti si reprezinta prototipul uneia dintre oglinzile retrovizoare.

58417120

Asa ca daca sunteti fani McLaren sau pur si simplu vreti sa aflati mai multe despre cum va arata monopostul MP4-25 tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti contul de Twitter al echipei. Inainte de lansarea din 29 ianuarie voi publica aici toate cele 10 fotografii, pentru a vedea ce mozaic de componente putem realiza.

Pana atunci, nu uitati ca si Automarket F1 este prezent pe Twitter, la adresa www.twitter.com/stiri_f1. Si daca tot am deschis acest subiect, astept sa-mi spuneti daca voi urmariti Automarket F1 pe Twitter si, eventual, daca folositi Twitter in general.

Etichete:

8 comentarii la “10 teasere pentru McLaren MP4-25”

  1. vulpe andrei spune

    personal NU , cu toate ca am un job care ma obliga sa stau toata ziua cu ochii in calculator

  2. alecstm spune

    Nu urmaresc nimic pe twitter, nici cont nu am si nici nu-mi fac. @Dani – am observat ca in ultima vreme toate postarile de pe blog le termini cu o intrebare, probabil pt. a fi comentat postul tau, stai linistit, ca daca ai starnit interesul oamelilor ei isi vor spune parerea, daca ii intrebi, daca nu. Personal aceasta metoda pot sa o compar cu un kitsch si la voi asta inca nu am intalnit-o (sper sa nici nu o intalnesc). Poate reusesti sa renunti la obiceiul asta ;) Bafta.

  3. Daniel Popescu spune

    @alecstm: Ai intuit corect. Consider ca un blog cu adevarat bun are nevoie de reactii din partea cititorilor, iar in multe cazuri se intampla ca posturile sa nu fie comentate.
    Dar, pe de alta parte, ideal ar fi sa pot genera o discutie intre cititori si fara sa pun vreo intrebare sau sa fortez un raspuns din partea lor. La capitolul asta cred ca mai am de lucrat :)

  4. mad79 spune

    nu am cont de twitter,nici nu am intrat pe twitter,nici nu am de gand,asa ca din partea mea este o risipa inutila de bani acest twitter,desi sunt constient ce impact a avut asupra cyberspace-ului.
    @daniel
    mi-ar place sa am o dezbatere de opinii,dar de multe ori dezbaterea cade spre,ba al meu e mai si al tau e prost,si lucruri din astea puerile,ne documentate!

  5. mad79 spune

    placea*

  6. ally_great spune

    Am cont pe Twitter http://twitter.com/ally_great dar nu il folosesc pentru ca nu prea am timp. Si apoi Automarket il urmaresc aici. 100%

  7. ctlnmihai spune

    Daca nu neo n-are cont pe Twitter tot degeaba :)

  8. InflatableNinja spune

    Teaser-ul de azi e mega tare. :) http://twitpic.com/ywvhg