Fir intins!

Ron Dennis – il stiti voi, tipul ala mereu morocanos – organizeaza marti o actiune caritabila unica.

El l-a invitat pe Liam Fairhurst, un pusti de numai 13 ani bolnav de cancer, sa participe la o partida de pescuit pe lacul din jurul Centrului Tehnologic McLaren.

Motivul: pentru fiecare peste prins pe parcursul unei ore, Dennis il va rasplati pe Liam cu 50 de lire sterline. Pustiul va folosi banii castigati intr-o ora de munca pentru obtinerea unui tratament pentru boala sa.

Initiativa lui Dennis este demna de aplaudat si ar trebui urmata de tot mai multi oficiali din lumea Formulei 1.

In incheiere, iata si o privire de ansamblu a Centrului Tehnologic McLaren:

mtc2.jpg

Etichete:

4 comentarii la “Fir intins!”

  1. SpeedGeorge spune

    Fir intins si din partea mea :P !cu toate ca ma bate un gand,la prima vedere sa-i urez lu dennis Multa Bafta :P !dar nu fac eu asa ceva :)

  2. Senna18 spune

    ron dennis morocanos ????de unde ati mai scos-o ????foarte bine toata stima pentru Ron cel mai tare manager din F1

  3. billy spune

    ma senna18, esti prost de crapi…
    Mai pui niste comentarii si pe la sectiunea de F1 de te crucesti cand le citesti…
    Mare-i gradina, putini neuronii…

  4. hoyad spune

    Probabil daca oferea 5000 lire sterline pentru fiecare peste prins in decursul acelei ore, pustiul acela avea mai multe sanse la un tratament mai indelungat…
    Cred insa ca nu trebuia sa i se spuna “morocanosul” lui Ron Dennis ci mai degraba “cinicul”…, nu de alta dar asa isi mai face si reclama pe doar cateva lire sterline…
    Totusi poate foloseste dinamita pustiul pentru a scoate pestii afara si astfel strange ceva mai mult decat ar putea din pescuit (mai ales daca sunt doar vreo 3-4 pesti ametiti in acel lac…) pe parcursul unei ORE.
    Actiuni caritabile se fac atunci cand se pot strange cateva zecii de mii sau si mai mult de euro, dolari sau lire sterline, in rest este doar propaganda, chiar daca se considera o “actiune caritabila unica” ! Cine a spus ca este unica ? El ?
    Oricum multa bafta acelui pusti bolnav de cancer si Doamne ajuta sa nu fim bolnavi ca el, pentru a apare astfel de persoane “caritabile” si sa ne ofere cate 50 lire sterline pentru un pestisor pescuit !
    Sau mai bine pescuieste pestisorul de aur din lac si il va rasplati cu de 1000 ori suma pusa pe capul lui de peste…
    Fara sa vreau am fost cinic la adresa acestui mare om Ron Dennis…si imi pare rau…de copil !