Technology Centre

Unul dintre avantajele de care se bucura englezii care scriu despre Formula 1 este ca aproape toate echipele au sediul in Marea Britanie.

Prin urmare, daca esti suficient de bun si de cunoscut in jobul tau, este relativ usor sa ajungi la sediul unei echipe de Formula 1. Nu la fel de usor cum este pentru noi sa mergem pe stadion la meciurile de fotbal ale echipei favorite, dar oricum, mult mai simplu decat pentru un strain.

Sunt sigur ca multi dintre voi ati auzit de blogul F1 Fanatic. Autorul sau este Keith Collantine, un englez pasionat de Formula 1. Blogul sau a ajuns sa fie citat inclusiv de site-ul oficial Ferrari, iar Keith a fost de mai multe ori invitat in garajul Scuderiei la cursa de la Silverstone.

Ultima isprava a sa a fost o vizita la McLaren Technology Centre. Chiar daca McLaren este in plina vacanta de doua saptamani, la fel ca si restul echipelor, experienta sa in interiorul fabricii echipei de la Woking ramane demna de remarcat si de aplaudat.

De aceea, daca nu ati citit inca, va invit sa parcurgeti impresiile unui fan si blogger despre locul in care se naste fiecare monopost de Formula 1 al echipei McLaren.

Etichete:

Comments are closed.