This is my year!

Acesta a fost sloganul cu care a inceput David Coulthard sezonul 1998 la McLaren Mercedes…

Din pacate, scotianul a fost surclasat de coechipierul sau, Mika Hakkinen, care si-a adjudecat titlul mondial. Situatia s-a repetat un singur an mai tarziu.

La finalul sezonului 1999, Hakkinen a castigat al doilea titlu mondial si i-a lasat cale libera lui Coulthard. Totusi, anul 2000 avea sa marcheze inceputul dominatiei lui Schumi.

Coulthard nu s-a predat si a continuat sa spere ca “This is my year!”. Ce a iesit din asta in cele din urma puteti vedea in fotografia de mai jos:

david.jpg

Etichete: /

2 comentarii la “This is my year!”

  1. woro spune

    hakkinen s-a retras in 2001.in rest e amuzanta faza :)

  2. Nils spune

    In 1998 a inceput bine dar au urmat 3 abandonuri consecutive. Nu uitati ca prima si a doua victorie a lui Hakkinen in F1 (Jerez 1997 si Australia 1998) au fost oferite de DC. La Melbourne 1998, deoarece asa si-au promis ca cine va intra primul in prima curba dupa start (ei erau pe primele doua pozitii) va fi lasat de celelalalt sa castige. Hakkinen a fost primul dar in cursa dintr-o greseala de la boxe a fost chemat la standuri din greseala si astfel a DC atrecut pe primul loc in cursa dar tinandu-se de cuvant i-a cedat primul loc in ultimele 5 ture. Un adevarat caracter!!! Tineti cont ca DC deja avea 3 victori in Formula 1 iar in 1997 a terminat inaintea lui Mika in clasamentul fina!!!