Combinaţia ideală: Tom Cruise şi Red Bull

La începutul săptămânii am aflat că Tom Cruise a pilotat un monopost de Red Bull de Formula 1 în Statele Unite şi am văzut şi câteva fotografii.

Nimic nu se compară însă cu un clip video în care descoperim cât de repede s-a adaptat actorul la pilotajul unui monopost de Formula 1 şi cât de rapid a fost comparativ cu veteranul David Coulthard. Priviţi în special ieşirea în decor pentru a înţelege că Tom Cruise s-ar fi descurcat mai bine în Formula 1 decât mulţi iluştri anonimi care ajung în cockpit datorită valizelor pline cu bani.

Bonus: demonstraţia făcută cu elicopterul în finalul clipului este poate cea mai bună dovadă că Tom Cruise nu a jucat degeaba în celebra serie Mission: Impossible. Ce motiv mai bun să aşteptăm cu sufletul la gura ultimă parte a seriei, Ghost Protocol, care va apărea la cinema în decembrie?

Etichete:

5 comentarii la “Combinaţia ideală: Tom Cruise şi Red Bull”

  1. @lexalonso10 spune

    niceee :)

  2. jax spune

    mie antipatic omul acesta..nu l am agreat niciodata

  3. blein spune

    Ce se intampla la F1Champ ca alegerile facute pentru Spa pur si simplu nu au fost luate in considerare decat la echipe si la grupa 1.Restul s-au anulat. Am facut alegerile cu doua saptamani inainte pentru ca am mers in concediu si nu am avut posibilitatea sa le verific.Din ce cauza s-a putut intampla asa ceva?

  4. Daniel Popescu spune

    @blein: Situatia a fost generata de inlocuirea lui Nick Heidfeld cu Bruno Senna si a fost explicata joi aici http://formula1.automarket.ro/stiri/f1-champ-nu-uita-sa-refaci-echipa-pentru-spa-francorchamps-40062.html.

    De asemenea, in aceeasi zi am trimis newsletter tuturor particpantilor la concurs privind necesitatea de a reface selectiile in grupele 2, 3, 4 si 5 de piloti.

  5. dany spune

    frumos… cati bani i-or fi dat pt reclama asta?!…