Sa nu cazi in apa!

In timp ce Romain Grosjean si Lucas di Grassi vor face “cerculete” in Piata Constitutiei, David Coulthard se va urca la volanul monopostului Red Bull RB4 pentru o demonstratie de Formula 1 in Mumbai, capitala Indiei.

Poate ca demonstratiile de F1 au devenit ceva firesc in ultimul timp, insa ceea ce va face scotianul in India are un element de noutate absoluta: demonstratia va avea loc pe un pod cu o lungime de aproape 5 km si cu 8 (!) benzi de circulatie.

Privelistea este absolut spectaculoasa, iar Coulthard va trai alaturi de fanii sai din India momente unice prin intermediul acestei demonstratii Scotianul trebuie insa sa fie atent la modul in care va face cerculete. Altfel, am putea asista la un plonjon in apa… (click pe foto pentru zoom).

coulthard_mumbai

Acestea fiind zise, a venit momentul sa ne indreptam intreaga atentie spre Piata Constitutiei din Bucuresti. Romain si Lucas ne asteapta!

Via | Joe Saward

Etichete: /

4 comentarii la “Sa nu cazi in apa!”

  1. Andrei spune

    Bravo lor, sper sa vizitez candva India, am cativa prieteni foarte buni pe acolo si s-ar merita vizitate cel putin 20 de locatii. O tara super desi multi traiesc intr-o saracie mare de tot. Iar podul asta, o bujuterie tehnica ce nu vom vedea prea repede in Romania post decembrista (merge si post comunista).

  2. michelle_b spune

    nice :) Insa ma intreb daca Renault are “pile” pentru ca va veni la Bucuresti ? Ei au aparut pe flux F1Champ, insa Red Bull doar pe blog :O

  3. ally_great spune

    Frumos in India, este tara care ma fascineaza cel mai tare si e primul loc la care visez sa il vizitez. La noi…vorba bancului : bine ati venit in Romania, reglati-va ceasurile cu 50 de ani in urma!
    Mi-ar fi placut sa ajung si la demonstratia Renault de la Bucuresti, dar din pacate timpul si distanta nu imi prea permit lucrul acesta. Sunt insa convinsa, si am mare incredere ca ne vei tine la curent cu informatii la cald de la fata locului :)

  4. prudentul spune

    Mumbay, capitala Indiei? De când asta?