Credibilitate

De multe ori am fost criticat pentru publicarea unor zvonuri aparute in presa internationala legate de diverse evenimente din Formula 1. Bineinteles, in unele cazuri cititorii au avut dreptate, iar in alte cazuri speculatiile s-au adeverit.

Astazi a venit randul celor de la Renault sa se afle in mijlocul speculatiilor legate de vanzarea echipei de Formula 1, cumparatorul probabil fiind mai vechea noastra cunostinta David Richards.

Informatia a aparut in editia tiparita de joi a publicatiei franceze L’Equipe, iar stirea nu a fost publicata inca pe site.

Chiar daca nu sunt mentionate sursele care au condus la aceasta ipoteza, informatia are credibilitate dintr-un motiv cat se poate de simplu: Anne Giutini, jurnalista care a scris articolul, este sotia lui Denis Chevrier, fost sef al departamentului de operatiuni de cursa al echipei Renault. Nu cred ca este greu sa ne dam seama ca Giutini are surse credibile in cadrul echipei Renault.

Evident, asta nu inseamna ca Renault va vinde in cele din urma echipa catre Prodrive. Inseamna doar ca negocierile dintre cele doua parti sunt reale. Si, mai ales, inseamna ca zvonurile din presa internationala au credibilitate atunci cand sunt scrise de jurnalisti credibili.

Etichete: / /

Un comentariu la “Credibilitate”

  1. florin spune

    Nu m-ar mira ca viitorul manager sa fie Briatore.