Cum se apropie echipele de fani

Sezonul 2010 al Formulei 1 a marcat o apropiere fara precedent intre echipe si fani, totul plecand probabil de la dorinta FOTA de a populariza si mai mult acest sport in intreaga lume.

Pana in prezent cunosc cel putin trei cazuri, insa nu este exclus ca in viitorul apropiat si alte echipe sa faca un pas asemanator.

Initiatorii au fost cei de la Williams, care au continuat un program inceput timid in sezoanele predecente pe nume Race Day. Concret, fanii au posibilitatea de a urmari anumite curse de la sediul echipei Williams de la Oxfordshire, Marea Britanie. Bineinteles, sunt incluse si alte facilitati, printre care asistarea la sedintele echipei de tehnicieni sau o experienta in simulator. Pretul? 100 de lire sterline (detalii aici).

A urmat McLaren, care a selectat 5 fani care sa devina actori in spoturile publicitare care promoveaza magazinul online al echipei.

Totusi, oferta anuntata marti de Renault este de departe cea mai atractiva: fanii au posibilitatea de a efectua doua tururi de circuit la volanul unui monopost de Formula 1, pe langa alte numeroase facilitati: 40 minute la volanul unui monmopost de Formula Renault 2.0, un tur ca pasager intr-un monopost de Formula 1 cu trei locuri sau cazare la hotel. Din pacate, evenimentul ce va avea loc la Budapesta vine cu un pret pe masura: 5500 de euro (detalii complete aici).

Mai stiti si alte programe de acest gen?

PS: Profit de ocazie pentru a sarbatori astazi postul cu numarul 400 scris pe acest blog.

Etichete: / /

5 comentarii la “Cum se apropie echipele de fani”

  1. scuderia spune

    esti tare daniel:)). sa ne auzim si la postul 1000:p

  2. vulpe andrei spune

    Felicitari si la mai multe :) pozitive despre F1

  3. scuderia spune

    @all. cine stie cum se numeste piesa de pe site-ul f1.com, cea de la videoclipul cu tot sezonul 2009. merci;)

  4. ally_great spune

    @ Dani hai cu blogul 1000!!
    @scuderia – Def Leppard – Action :)

  5. scuderia spune

    @ally. mersi;) raman dator